Gostišče siva Čaplja

  • Trnovska vas 44, 2254 Trnovska vas
  • 118.3 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Gostisce siva caplja je deljena na bar za odlicno kavico ter restavracijo kjer vam nudimo razlicne jedi po narocilu malice kosila vecerja ter razna slavja po allinclusive ponudbi. Sprejemamo zakljucne druzbe do 200 oseb.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče siva Čaplja Gostisce siva caplja je deljena na bar za odlicno kavico ter restavracijo kjer vam nudimo razlicne jedi po narocilu malice kosila vecerja ter razna slavja po allinclusive ponudbi. Sprejemamo zakljucne druzbe do 200 oseb. /upload/restaurant/restaurant4daca881e51ec76.jpg
Trnovska vas 44 2254 Trnovska vas
+38631678390 Gostišče siva Čaplja

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 723 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

1

Z eno besedo - katastrofa. Do hrane sploh prišli nismo. Predhodno pokličem in se pozanimam, do kdaj delajo, ker smo prišli v popoldanskem času. Po desetih minutah čakanja za zunanjo mizo sem šel noter preverit, če sploh delajo oz. če zunaj strežejo. Nikjer nikogar. Hodim po celi gostilni, nič. Grem po hodniku proti kuhinji, od koder sem slišal ropotanje posode. Vprašam nekoga tam, če kuhinja še dela. Mi pritrdi in nekam odide. Grem ven, ponovno sedem za mizo. Ko še nadaljnjih deset minut nikogar ni bilo, smo vstali in odšli. Nikdar več niti blizu Sive čaplje, pa če lahko cel dan gratis tam jem.

| pred enim mesecem

2

Hrana dobra, vendar se vidi lastnikova " požrešnost", nagužvsl nas je kot sardele. Predvsem v današnjem času z korono preveč in proti vsem predpisom in priporočilom..

| pred enim mesecem

2

Preobširen meni nakazuje na preveliko zalogo hrane, torej je večina zamrznjena. Porcije preobilne. Postrežba prijazna, cene zmerne, ni pa presežek.

| v zadnjem tednu

4

Dobra in obilna malica

| pred 6 meseci

5

Ambijent čist in urejen. Miza lepo pripravljena. Natakarji prijazni, hitri in ustrežljivi, kljub gneči. Samopostrežni način izbora hrane. Hrana odlična, raznolika, ponudba je res vrhunska. Bife s slducami raj za otroke. Cena ugodna. Resnično priporočamo. Mi se zagotovo še vrnemo. Rezervacija je nujna, saj sicer ni nujno, da bo kaj prostora.

Več mnenj