Gostilna Zver

  • Apače 42, 9253 Apače
  • 129.5 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Vsak dan na voljo:
Dunajski zrezek s prilogo
Mala pica klasika

O nas

Gostilna zver se nahaja v centru Apač. Je vsestransko gostišče, ki nudi vse od malic pa do pic ter alla carte jedi.
Za vse informacije pokličite ali obiščite facebook stran.
Prisrčno vas vabimo!

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Parkirni prostor
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Zver Gostilna zver se nahaja v centru Apač. Je vsestransko gostišče, ki nudi vse od malic pa do pic ter alla carte jedi.
Za vse informacije pokličite ali obiščite facebook stran.
Prisrčno vas vabimo!
/upload/restaurant/gostilna-zver-apace.jpg
Apače 42 9253 Apače
+386 2 56 91 266 Gostilna Zver

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 65 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 10 meseci

5

Odlična ponudba prehrane. Bil na srečanju starejših občanov. 160 udeležencev. Hitra in kvalitetna postrežba. Žal bo gostilna z novembrom zaprta. Škoda.

| pred 2 letoma

3

Sem slišal da je dobra gostilna zato smo se v nedeljo ko je bilo proscenje odločilo, da rezervirano mizo za kosilo po maši. Mlada natakarica je zapisala v zvezek kar smo smatrali, da je vse urejeno. Ko smo po maši prišli na kosilo nas je ista natakarica sprejela in peljala do rezervirane mize katere pa ni bilo. Nato natakarica hladno reče nekje si najte mizo. Na žalost je nismo našli in smo se razočarani odpravili v drugo gostilno. Škoda, za tako dobro gostilno pa tak odnos do gostov. Lp pa morda drugič več sreče!!!?

| pred enim letom

1

Ob pol desetih v soboto zvečer ni več radlerja, pijača topla. Natakarica še ni niti enkrat nasmehnila, pol stvari, ki smo jih naročili je pozabila. Večkrat se je prosilo za led in na koncu smo si ga šli sami iskat. Vmes smo bili že čisto vsi brez pijače in ni prišla vprašat če še kaj želimo piti.

| pred enim letom

2

Poškodovana kljuka v stranišču, tako da nisem mogla odpreti vrat in iti iz stranišča. Probala sem odpreti na več načinov, vendar ni šlo. Po daljšem ropotanju in klicanju se je oglasil moški iz sosednjega moškega strsnišča, ki je potem po nekaj poskusih vrata odprl. Negatina izkušnja, drugače postrežba v refu.

| pred enim letom

3

Hrana dobra,porcije velike in ugodne cene....razočarani pa s postrežbo in "komunikacijo" gospe katera nas je stregla...popolnoma pod kritiko...predlagam,da zamenja službo!

Več mnenj