Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče

  • Zgornje Konjišče 16, 9253 Apače
  • 125.2 km
  • Zaprto

Ponudba

 v kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki muri lahko lovimo : sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeperko.

O nas

V ribiškem domu ponujamo razne vrste jedi in pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možnost avto kampiranja in najema prostorov za piknike. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V zato pripravljenem paviljonu pa si lahko ogledate očeta panonskih hrastov. V kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeper

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče V ribiškem domu ponujamo razne vrste jedi in pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možnost avto kampiranja in najema prostorov za piknike. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V zato pripravljenem paviljonu pa si lahko ogledate očeta panonskih hrastov. V kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeper /upload/restaurant/restaurantd3b9fa4e0e95072.png
Zgornje Konjišče 16 9253 Apače
1 +386 41 770 127 Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 275 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Za nekatere morda bolj odročen kraj...samo se splača naredit en izlet za vikend v ta konec

| pred 3 tedni

5

Eni dajo eno zvezdico za slabo postrežbo, eni pa vseh 5 zvezdic za super BIO urejeno okolje. KAJ JE RES???😡👿

| pred enim letom

5

Odlicna ponudba hrane in pijace po dostpnih cenah, cudovito okolje, primerno za otroke. Urejena kolesarsko pot in povezava z Avstrijo. Vredno ogleda.

| pred enim letom

5

Zelo lepa lokacija, sredi urejenega parka stoji ribiška restarvracija z dobro hrano. Odlične postrvi čevapčiči in druge jedi. Odlične kremšnite in kava. Lepi ribniki urejeni vse dneve in vse letne čase so vedno dobro obiskani. Okolica jezer in vse zelenice vedno brezhibno urejene. Prostor v senci velikih dragocenih dreves, tudi dosti pokritih prostorov za posedanje, koristijo za večje naročene družbe. Tudi pevskimi nastopi in glasbo. Lepo je ! Znamenitost je najstarejši hrast v Sloveniji... _ostanki potegnjeni iz jezera.

| pred 2 tedni

5

Odlično priprabljena riba, cene zelo ugodne.

Več mnenj