X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče

  • Zgornje Konjišče 16, 9253 Apače
  • 87.9 km
  • Odprto

Ponudba

 V kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeperko.

O nas

V ribiškem domu ponujamo razne vrste jedi in pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možnost avto kampiranja in najema prostorov za piknike. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V zato pripravljenem paviljonu pa si lahko ogledate očeta panonskih hrastov. V kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeper

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče V ribiškem domu ponujamo razne vrste jedi in pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možnost avto kampiranja in najema prostorov za piknike. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V zato pripravljenem paviljonu pa si lahko ogledate očeta panonskih hrastov. V kompleksu ribolovnih gramoznic in bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeper /upload/restaurant/restaurantd3b9fa4e0e95072.png
Zgornje Konjišče 16 9253 Apače
1 +386 41 770 127 Ribiški dom RD Radgona zgornje Konjišče

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 238 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Krasno izhodišče za vse vrste aktivnosti v naravi... Tudi relativno dober in poceni lokal.

| pred 6 meseci

3

Lep ambient, dobre ribe, super hrana, postrežba pa žal šepa. Žalostno, da mora ena natakarica postrešt cca. 100 ljudi. To je pač pri nas tako, da delavca pač ne plačat.

| pred 4 meseci

4

Čudovita narava, ostalo nekoliko manj.

| pred 7 meseci

5

Vse super ambient na vrhuncu postrežba tudi Riba pa si zasluži 5 mišelinovih zvezdic

| pred 8 meseci

5

Odlicna ponudba hrane in pijace po dostpnih cenah, cudovito okolje, primerno za otroke. Urejena kolesarsko pot in povezava z Avstrijo. Vredno ogleda.

Več mnenj