X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Pri Lujzi

  • Dobrovnik 273a, 9223 Dobrovnik
  • 100.9 km
  • €€

O nas

Gostilna pri Lujzi se nahaja v Dobrovniku ob glavni cesti v bližini Bukovniškega jezera. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravimo kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico. Ponujamo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini.
Gostinski del sprejme 60 oseb v dvorani in 50 oseb v prostoru pred šankom, posebna vinska klet 60 oseb in letni vrt 40 oseb.

Nudimo

Možnost rezervacije
Gostilna Pri Lujzi Gostilna pri Lujzi se nahaja v Dobrovniku ob glavni cesti v bližini Bukovniškega jezera. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravimo kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico. Ponujamo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini.
Gostinski del sprejme 60 oseb v dvorani in 50 oseb v prostoru pred šankom, posebna vinska klet 60 oseb in letni vrt 40 oseb.
/upload/restaurant/gostilna-pri-lujzi-dobrovnik.jpg
Dobrovnik 273a 9223 Dobrovnik
2 +386 2 57 99 006 Gostilna Pri Lujzi

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 276 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Prijetno domače, novi del lepo urejen prav tako vinska klet 😊 za zdaj ostali pri dobrem kapučinu, drugič probamo še kaj več.

| pred enim letom

5

Ooo, božanski okusi prekmurskih dobrot. Zelo prijazna postrežba, kjer si vzamejo čas in ti vse dobro predstavijo. Žabji kraki so bili nad pričakovanji. Tako da če boste v Prekmurju nujno se pri njih ustavit in brbončice razvajat.

| pred 6 meseci

3

Hrana dobra! Postrežba pa povprečna. 3 minute po juhi nam je nakakarca že nosila glavno jed. Ker juhe še nismo pojedli jo je odložila na bližnjo mizo za biljard. Ravno tako košarico za kruh in jušnike. Ko smo pojedli juho, smo sami prekladali krožnike. Da je odnesla krožnike, smo čakali 15min. Bili smo v štirih pri mizi za štiri, pri sosednji mizi pa trije pri mizi za šest. Oboji smo rezervirali.

| pred 2 mesecema

5

Zelo okusna hrana in prijazno osebje

| pred 10 meseci

5

Odlična hrana in hitra postrežba

Več mnenj