Gostilna Pri Lujzi

  • Dobrovnik 273a, 9223 Dobrovnik
  • 156.2 km
  • €€

O nas

Gostilna pri Lujzi se nahaja v Dobrovniku ob glavni cesti v bližini Bukovniškega jezera. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravimo kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico. Ponujamo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini.
Gostinski del sprejme 60 oseb v dvorani in 50 oseb v prostoru pred šankom, posebna vinska klet 60 oseb in letni vrt 40 oseb.

Nudimo

Možnost rezervacije
Gostilna Pri Lujzi Gostilna pri Lujzi se nahaja v Dobrovniku ob glavni cesti v bližini Bukovniškega jezera. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravimo kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico. Ponujamo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini.
Gostinski del sprejme 60 oseb v dvorani in 50 oseb v prostoru pred šankom, posebna vinska klet 60 oseb in letni vrt 40 oseb.
/upload/restaurant/gostilna-pri-lujzi-dobrovnik.jpg
Dobrovnik 273a 9223 Dobrovnik
2 +386 2 57 99 006 Gostilna Pri Lujzi

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 308 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

V Prekmurju pač ne moraš biti lačen. Čisto slučajno smo se ustavili v gostilni Pri Lujzi. Noter zelo lepa oprema, tudi vrt imajo. Parkirišče je tudi veliko. Gospa, katera nas je stregla prijazna in dobro svetovala kaj naj pojemo. Bilo je zelo okusno in lepo servirano. Tudi cene sprejemljive.

| pred enim tednom

5

Top hrana... Top osebje... Hitra postrežba... Odličen ambjent... Hrana se topi v ustih... Obvezno naredit postanek ko se gre mimo. 😋

| pred 2 tedni

5

Zelo priporočamo, top hrana, prijazno osebje. Smo kar nazaj prišli.

| v zadnjem tednu

5

Super lokalna hrana, odlična postrežba! Najboljša bučna juha, kar sem jih kdaj jedla!!! Priporočam.

| v zadnjem tednu

4

Dobra hrana, vendar ker je zraven kmetija, je nemogoče v miru pojest, ker so muhe neobvladljive. 🤦‍♀️

Več mnenj