Gostilna Zorko

 • Boreci 5H, 9242 Križevci pri Ljutomeru
 • 138.2 km
 • €€
 • Odprto
VSE O ALERGENIH LAHKO DOBITE PRI STREŽNEM OSEBJU
 • Ponedeljek, 25. September
 • Goveja juha
  Pečen piščanec 1/2 z mlinci
  Bograč 
  Domača klobasa na žaru, pomfri 
  Zrezek po dunajsko, priloga, solata 

Ponudba

Domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, sladkovodne ribe, vegetarijanske jedi, jedi na žaru 
POSEBNOSTI
Bograč, prleške in prekmurske specialitete, ržen kruh, meso iz tünke, govedina iz juhe, štajerska kisla juha in bograč. Pečenje in steaki in v sezoni, domače koline. TV
Bujta repa in prleški štruklji, prleška in prekmurska gibanica in postržjača. 

Možen ogled in občudovanje vrhunskih kasačev. Osnova kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji. Priljubljene so tudi koline, divjačinske jedi ter nadevane telečje prsi.

O nas

Gostilna v osrčju Prlekije s 25-letno tradicijo in številnimi priznanji. Velika ponudba izvrstno pripravljenih jedi in jedi po naročilu, hišne specialitete z obeh bregov reke Mure. Lahko sprejmemo večje skupine tudi do 140 ljudi. Družina Zorko smo znani tudi po odličnih konjih - kasačih, s katerimi uspešno tekmujemo doma in v tujini.
Osnova kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Zorko Gostilna v osrčju Prlekije s 25-letno tradicijo in številnimi priznanji. Velika ponudba izvrstno pripravljenih jedi in jedi po naročilu, hišne specialitete z obeh bregov reke Mure. Lahko sprejmemo večje skupine tudi do 140 ljudi. Družina Zorko smo znani tudi po odličnih konjih - kasačih, s katerimi uspešno tekmujemo doma in v tujini.
Osnova kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji.

/upload/restaurant/gostilna-zorko-krizevci-pri-ljutomeru.jpg
Boreci 5H 9242 Križevci pri Ljutomeru
2 +386 2 588 82 27 Gostilna Zorko

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 462 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

4

V redu hrana, hitra postrežba, le še kak nasmeh osebja, bi bil dobrodošel.

| pred enim mesecem

5

Izredno prijazno osebje, hitra postrezba, dobra hrana in ne zasoljene cene. Na mirnem kraju ob cesti z dovolj velikim parkiriscem, imajo tudi hlajeni teraso za vroce poletne dni.

| pred enim mesecem

3

Zelo na kratko: Hrana in postrežba odlična, cene so solidne, razen bograč je absolutno predrag. Tri zvezdice pa zaradi muh, ki pokvarijo vse. Škoda, ker bi lahko komarniki na oknih in nekaj UV lučk za malo denarja rešilo zadevo...

| pred 3 tedni

4

Odlična hrana, prijazna postrežba, edina stvar, ki je manjkala je bila klima v notranjih prostorih.

| pred 2 mesecema

4

...zelo ,zelo dobra hrana in pijača..

Več mnenj