X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Zorko

  • Boreci 5H, 9242 Križevci pri Ljutomeru
  • 83.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, sladkovodne ribe, vegetarijanske jedi, jedi na žaruPOSEBNOSTIBograč, prleške in prekmurske specialiteteržen kruh, meso iz tünke, govedina iz juhe, štajerska kisla juha in bograč, pečenjem je in steaki in v sezoni domače koline, bujta repa in prleški štruklji, prleška in prekmurska gibanica in postržjača. Možen ogled in občudovanje vrhunskih kasačevOsnovo kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji.Priljubljene so tudi koline, divjačinske jedi ter nadevane telečje prsi.

O nas

Gostilna v osrčju Prlekije s 25-letno tradicijo in številnimi priznanji. Velika ponudba izvrstno pripravljenih jedi in jedi po naročilu, hišne specialitete z obeh bregov reke Mure. Lahko sprejmemo večje skupine tudi do 140 ljudi. Družina Zorko smo znani tudi po odličnih konjih - kasačih, s katerimi uspešno tekmujemo doma in v tujini.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Zorko Gostilna v osrčju Prlekije s 25-letno tradicijo in številnimi priznanji. Velika ponudba izvrstno pripravljenih jedi in jedi po naročilu, hišne specialitete z obeh bregov reke Mure. Lahko sprejmemo večje skupine tudi do 140 ljudi. Družina Zorko smo znani tudi po odličnih konjih - kasačih, s katerimi uspešno tekmujemo doma in v tujini. /upload/restaurant/gostilna-zorko-krizevci-pri-ljutomeru.jpg
Boreci 5H 9242 Križevci pri Ljutomeru
2 +386 2 588 82 27 Gostilna Zorko

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 391 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Prijeten kraj za druženje in v dvoje. Dobra hrana, v redu postežba.

| pred enim mesecem

5

Ena najboljših gostiln v Pomurju. Priporočam. Prepričajte se sami.

| pred enim mesecem

5

Top kvaliteta po zmernih cenah. Priporočam zelo.

| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana dobra postrežba in super ambient.

| pred enim mesecem

4

Precej velik prostor, dobra hrana,parkirišče,čisto in prijazno

Več mnenj