Gostilna Lovski dom

  • Lendavske gorice 238a, 9220 Lendava
  • 160.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Nudimo razne juhe, dušeno meso, mesni kaneloni, piščančje jedi, kaneloni, solate, sladice in še veliko več.

O nas

Gostilna Lovski Dom se ponaša z dolgoletno družinsko tradicijo. Znana je po svoji gostoljubnosti, izredno okusni hrani. Organizirajo sprejeme manjših in večjih skupin. V gostilni vam pripravijo poslovno kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico, poročno kosilo ali večerjo ter prednovoletno zabavo. Ponujajo vam nepozabna doživetja z izvrstnimi jedmi in dobrimi vini.

Nudimo

Parkirni prostor
Gostilna Lovski dom Gostilna Lovski Dom se ponaša z dolgoletno družinsko tradicijo. Znana je po svoji gostoljubnosti, izredno okusni hrani. Organizirajo sprejeme manjših in večjih skupin. V gostilni vam pripravijo poslovno kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico, poročno kosilo ali večerjo ter prednovoletno zabavo. Ponujajo vam nepozabna doživetja z izvrstnimi jedmi in dobrimi vini. /upload/restaurant/gostilna-lovski-dom-lendava.jpg
Lendavske gorice 238a 9220 Lendava
2 +386 2 575 14 50 Gostilna Lovski dom

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 272 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Visoka kulinarika in lokalne jedi,super okusi,le hrana se predolgo čaka.Osebje zelo prijazno in kulinarično izobraženo ,možnost večjih dogodkov.Najboljša restavracija v Lendavi.

| pred enim mesecem

5

Vsekakor gostilna, kjer boste dobro in kvalitetno jedli ter se prijetno počutili. Ponudbo Lovskega doma v največji meri sestavljajo značilne jedi prekmurske ravnice, kot so domači narezek iz tünke, bograč, bujta repa, gibanica, jedi iz divjačine. Njihova posebnost pa so prav gotovo gibanice, ki niso prekmurske, temveč njihove in drugačne.

| pred 3 tedni

4

Če ste lačni v Lendavi, ste sami krivi. Lovski dom vam bo prijazno in ustrežljivo pomagal, da se znebite trpljenja. Ponudba je pretežno dnevna in ko jo zmanjka, se krči izbira. Kar je lahko neprijetno če si pozen, je zagotovilo za svežino. Menim pa, da karkoli boste izbrali, boste zadovoljni in srečni. Ponudba odprtih vin povsem zadovolji brbončice. Lokacija je lahko in hitro dostopna. Parkiranje ni problem. Vsekakor pa svetujem rezervacijo. Ob našem obisku se je kar nekaj obiskovalcev moralo obrniti, ker ni bilo prostora. Pazite tudi na precej kratek delovni čas. PRIPOROČAM!

| pred enim mesecem

5

Odlična prekmurska hrana! Za kosilo si je potrebno vzeti več časa.

| v zadnjem tednu

5

Čudovito, odlična hrana, odlično osebje, prijetno okolje. Še pridemo. Priporočam vsem.

Več mnenj