Pizzeria Popaj

  • Kolodvorska ulica 3c, 9220 Lendava
  • 160 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Ponovno (po 13 letih) - dostava hrane! od ponedeljka 23.03.2020 bomo spet začeli kuhati malice, pekli pizze ter pripravljali vse po jedilnem listu - vendar samo za dostavo. dostava bo omogočena vsak dan od ponedeljka do petka od 10.00-18.00 (naročila sprejemamo že od 9.00 ure) in v soboto od 12.00 -18.00. naročite telefonski: 02-578-98-26 ali preko spleta (stran je že v pripravi), mi vam dostavimo na vaš naslov, plačate pa s plačilno kartico ali preko spleta.važno je, da vi ostanete doma!

Vsakodnevna malica
Ocvrti piščančji ali svinjski zrezek, ocvrta riba, ocvrti sir
Pečene hrenovke, piščančji ali svinjski zrezek na žaru, pomfri, solata.

O nas

V zelo prijetnem ambijentu vam ponujamo izvrstne pizze iz krušne peči ki si jih lahko izberete iz našega jedilnega lista, oziroma si sestavite pizzo po svojem okusu. Naše pizze so posebne predvsem zaradi izvrstnega testa, saj je le to rezultat lastnega znanja, izkušenj in truda. Vsak petek in soboto imate na voljo tudi pizze iz konopljinega testa.

Nudimo

Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Pizzeria Popaj V zelo prijetnem ambijentu vam ponujamo izvrstne pizze iz krušne peči ki si jih lahko izberete iz našega jedilnega lista, oziroma si sestavite pizzo po svojem okusu. Naše pizze so posebne predvsem zaradi izvrstnega testa, saj je le to rezultat lastnega znanja, izkušenj in truda. Vsak petek in soboto imate na voljo tudi pizze iz konopljinega testa. /upload/restaurant/pizzeria-popaj-lendava.jpg
Kolodvorska ulica 3c 9220 Lendava
2 +38625789826 Pizzeria Popaj

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 419 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo lepa pizzerija, zunaj so tudi otroška igrala in osebje je prijazno. Imajo tudi prostorno teraso, zavarovano pred soncem. Jedel sem pizzo Popaj s tünko, ki je zame novost. Pizza za polizat prste🙂

| pred 2 tedni

3

Dobra hrana ampak čakaš na hrano

| pred 4 tedni

4

Lep lokal, prijazno osebje vendar smo precej čakali na postrežbo. Ampak pica z mesom iz tunke je bila dobra.

| pred enim mesecem

4

Hitra postrežba, dobra pizza pa še normalna cena, skratka priporočam obisk.

| pred 2 mesecema

4

Vse za 5 zvezdic, potem pa je od nekod priletela muha, nadlezna kot sam vrag in odnesla eno. Zvezdico. Pizza sicer okusna, osebje prijazo, prostor domacijski... Cene fer, sploh nic oderuske! Priporocam!

Več mnenj