Troica - Hiša domačih dobrot

  • Kranjčeva ulica 61, 9220 Lendava
  • 160.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Prekmurske dobrote na žlico

domači mesni narezki
ponudba po naročilu

prekmurska gibanica

dnevne malice in kosila

nedeljska kosila

domači kruh in dnevno sveže pecivo

izbrana okoliška bela in rdeča vina

domači sokovi

po dogovoru sprejmemo in pogostimo tudi večje število skupin, na primer ob prihodu avtobusov. parkirni prostor je zagotovljen.

O nas

Hiša domačih dobrot Troica domuje v mestu Lendava, ki se lahko pohvali z laskavim nazivom »Svetovna prestolnica bograča«. Tik ob vznožju prečudovitih Lendavskih goric vas lahko nenehno razvajamo z najboljšimi domačimi specialitetami, saj strežemo prekmurske dobrote skozi vse leto in ob vsakem letnem času!

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
WI-FI
Troica - Hiša domačih dobrot Hiša domačih dobrot Troica domuje v mestu Lendava, ki se lahko pohvali z laskavim nazivom »Svetovna prestolnica bograča«. Tik ob vznožju prečudovitih Lendavskih goric vas lahko nenehno razvajamo z najboljšimi domačimi specialitetami, saj strežemo prekmurske dobrote skozi vse leto in ob vsakem letnem času! /upload/restaurant/troica-hisa-domacih-dobrot-lendava.jpg
Kranjčeva ulica 61 9220 Lendava
2 +386 41 269 509 Troica - Hiša domačih dobrot

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 169 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

3

Dobra in hitra postrežba ampak dslje bo lahko bil odprt

| pred enim mesecem

4

Na novo odprta trgovina Tuš

| pred enim letom

4

Povejmo odkrito: gurman s prefinjenim okusom zlepa ne bo zavil na kosilo ali večerjo v Sparovo (ali katerokoli supermarketovo) restavracijo. Mene je zapeljal skupinski izlet, pri katerem je na organizatorje pomembno vplivala cena. Priznati morate, da 9 € za ajdovo juho z gobami, za piščanca in svinino v omaki z dődőli (vse v neizmernih količinah) in gibanico v resnici ni drago. In če dodamo še liter domačega rezanega vina in kisle vode za 8 €, je cenovna ugodnost očitna. Poleg tega pa je treba dodati, da so bili vsi trije obroki nadpovprečno okusni, tako da obiska Troice nikakor nismo obžalovali - čeprav smo po programu pričakovali kosilo na kmečkem turizmu. Tudi postrežba je bila prijazna in hitra. Toda vse kaj drugega je ambient. Da ne izgubljasm besed: v tej restavraciji bi lahko snemali film iz socialističnih ali sovjetskih časov, prav ničesar iz kuliserije ne bi bilo treba spreminjati.

| pred 3 meseci

5

Prijazni ljudje dobra hrana predvsem pa vino

| pred 3 tedni

5

Super zelo lepo

Več mnenj