Gostilna pri Štorklji

  • Na bregu 12, 9226 Moravske Toplice
  • 149.7 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Tedenska ponudba
Ocvrt piščanec, pomfri. solata
Ribja plošča za 2 osebi
Gibanica
Kremšnita
Sladoled z vročimi gozdnimi sadeži
Palačinke z orehovim nadevom in vinskim šatojem
Vsako soboto in nedeljo samopostrežna kosila /vsaj dve juhi, glavna jed (3-4), priloge (3-4), solata, sladica

11.2.2017 valentinovo v Gostilni storklja. Samopostrezna večerja /aperitiv, juha, glavna jed, priloga, solata, sladica/ Cena menija14.50 EUR. Živa glasba. Rezervacije na tel. 031701532. Vabljeni!

Ponudba

Če ne veste kje preživeti valentinovo, naj bodo vajini trenutki prijetni v gostilni pri štorklji v moravskih toplicah ob dobri hrani in prijetnih melodijah 11.02.2017. rezervacije na telefon 031701532.

O nas

Gostilna ima 120 sedežev v zimskem času. Do 200 v letnem casu na terasi /pokrita in odprta/. V ponudbi različna hrana - od tradicionalne do Prekmurske. Okolica primerna za igro otrok, ker je odmaknjena od prometnih površin. Je v bližini Term 3000 in hotela Vivat.

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna pri Štorklji Gostilna ima 120 sedežev v zimskem času. Do 200 v letnem casu na terasi /pokrita in odprta/. V ponudbi različna hrana - od tradicionalne do Prekmurske. Okolica primerna za igro otrok, ker je odmaknjena od prometnih površin. Je v bližini Term 3000 in hotela Vivat. /upload/restaurant/gostilna-pri-storklji-moravske-toplice.jpg
Na bregu 12 9226 Moravske Toplice
+386 31701532 Gostilna pri Štorklji

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 249 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

1

Pazite se lastnika, prijazen, ustrežljiv.. Tja sem šla na večerjo, zame porcije zelo velike, proti koncu pa ni in ni šlo več. Pride lastnik in me vpraša če bi še sladico, prijazno mu rečem da ne ker ni prostora. Odnese in se čez nekaj časa vrne z vročo gibanico, čudno ga pogledam ker pač nisem naročila, se nasmehne in reče saj bo šlo hiša časti, potem tam sedim še vsaj pol ure in pojem vročo gibanico, da ne užalim ljudi. Prosim za račun in glej ga zlomka, gibanica je lepo zaračunana 🤤🤔😄 Ne gre za ceno, gre za princip, če nekaj častiš pač častiš. Tja ne grem nikoli več.

| pred enim tednom

4

Zanimiva lokacija in prijetena zunanja terasa. Hrana na enakem nivoju kod drugje v Moravski toplicah tudi cenovno, večja izbira vin kar za druge gostilne v okolici ne bi mogel trditi...Me je pa zmotila glasba, ki se je vrtela (balkanska ) ki ne sodi v tako gostilno in v Prekmurski ambijent.

| pred 3 tedni

3

Razočaran maximalno. Pribor v vrečki za v skrinjo. Ok ,korona ampak nelično. Gobova juha ok, ciganska pečenka daleč od ciganske, dva tenka kotleta iz lidla brez prave omake ki paše zraven. En dan prej jedel drugje ,odlična in zato lahko komentiram. To ker sem pričakoval od 10 najbolje ocenjenih gostiln v Moravskih niti blizu temu

| pred 2 tedni

5

Sem ljubiteljski kuhar in velik gurman. Veliko krat sem že jedel jelena v omaki ampak ta pa je presegel vsa moja pričakovanja. Meso je bilo tako mehko da se je kar topilo v ustih in ta omaka mmmm...brbončice so enostavno ponorele.

| pred enim mesecem

5

Urejeni prostori, prijazno osebje in dobra hrana. Več si gost skoraj ne more zaželeti!

Več mnenj