X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna pri Štorklji

  • Na bregu 12, 9226 Moravske Toplice
  • 98.5 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Tedenska ponudba
Ocvrt piščanec, pomfri. solata
Ribja plošča za 2 osebi
Gibanica
Kremšnita
Sladoled z vročimi gozdnimi sadeži
Palačinke z orehovim nadevom in vinskim šatojem
Vsako soboto in nedeljo samopostrežna kosila /vsaj dve juhi, glavna jed (3-4), priloge (3-4), solata, sladica

11.2.2017 valentinovo v Gostilni storklja. Samopostrezna večerja /aperitiv, juha, glavna jed, priloga, solata, sladica/ Cena menija14.50 EUR. Živa glasba. Rezervacije na tel. 031701532. Vabljeni!

Ponudba

Če ne veste kje preživeti valentinovo, naj bodo vajini trenutki prijetni v gostilni pri štorklji v moravskih toplicah ob dobri hrani in prijetnih melodijah 11.02.2017. rezervacije na telefon 031701532.

O nas

Gostilna ima 120 sedežev v zimskem času. Do 200 v letnem casu na terasi /pokrita in odprta/. V ponudbi različna hrana - od tradicionalne do Prekmurske. Okolica primerna za igro otrok, ker je odmaknjena od prometnih površin. Je v bližini Term 3000 in hotela Vivat.

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna pri Štorklji Gostilna ima 120 sedežev v zimskem času. Do 200 v letnem casu na terasi /pokrita in odprta/. V ponudbi različna hrana - od tradicionalne do Prekmurske. Okolica primerna za igro otrok, ker je odmaknjena od prometnih površin. Je v bližini Term 3000 in hotela Vivat. /upload/restaurant/gostilna-pri-storklji-moravske-toplice.jpg
Na bregu 12 9226 Moravske Toplice
+386 31701532 Gostilna pri Štorklji

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 180 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Odlična hrana in ambijent! 👍

| pred 10 meseci

5

Zelo prijazen lastnik, ki poskrbi tudi za dobrodošlico in zelo bogat in okusen zajtrk. Sobe in okolica tudi zelo lepa, čista in mirna... Še se bomo vračali..

| pred enim letom

4

Prijazna dobrodošlica ob prihodu. Čista soba v mirnem okolju. V kopalnici končno ena destinacija z dovolj možnostmi, da lahko kam kaj obesiš in odločiš. Vtičnice v marmornem odtenku delujejo umazano, čeprav to niso. Zajtrk bogat. Morda na križišču manjka oznaka.

| pred 6 meseci

5

Vse pohvale, udobno, čisto in spokojno 😊

| pred enim letom

4

Morda tik pred nastanitvijo manjka oznaka. Korektne sobe. Navdusen nad ustrezljivostjo osebja in obilnim ter raznovrstnim zajtrkom.

Več mnenj