X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Aleksander

  • Rumichev breg 83, 9226 Moravske Toplice
  • 98 km
  • Zaprto

O nas

Prekmurje, ravnice in griči na severovzhodu Slovenije, je poznano po dobrih ljudeh, dobri hrani in odličnem vinu. V občini Moravske Toplice kjer se iz prekmurske ravnice začne dvigovati gorički svet
s prečudovitimi griči, posejani z vinsko trto, boste našli Gostišče "Aleksander".

Naše gostišče se nahaja med čudovitimi vinogradi, ki Vam ponuja odlično hrano in prenočišča, ki je 3km oddaljeno od Term Vivat in Term 3000.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostišče Aleksander Prekmurje, ravnice in griči na severovzhodu Slovenije, je poznano po dobrih ljudeh, dobri hrani in odličnem vinu. V občini Moravske Toplice kjer se iz prekmurske ravnice začne dvigovati gorički svet
s prečudovitimi griči, posejani z vinsko trto, boste našli Gostišče "Aleksander".

Naše gostišče se nahaja med čudovitimi vinogradi, ki Vam ponuja odlično hrano in prenočišča, ki je 3km oddaljeno od Term Vivat in Term 3000.
/upload/restaurant/gostisce-aleksander-moravske-toplice.jpg
Rumichev breg 83 9226 Moravske Toplice
1 +386 2 548 19 65 Gostišče Aleksander

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 507 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Prijazno osebje, kulinarika z pristno domačo prekmursko hrano kot so dödoli in domača ajdova kaša so raj za brbončice v prijetnem in sprosčenem ambientu . Toplo priporocam...

| pred enim mesecem

5

Zelo prijazen sprejem in postrežba. Kosilo z govejo, česnovo ali katero drugo juho, svinjska pečena rebrca ali dunajski zrezek s praženim krompirjem ali rižem, solata, sladica, vse odlično in obilno za normalno ceno. Vse to poplaknjeno s hišnim belim vinom, za zakjuček pa še hiša časti orehovec.

| pred 2 mesecema

5

Čeprav smo gostišče obiskali v soboto zvečer in je bila zasedenost kar velika, smo bili zelo hitro postreženi. Osebje je bilo hitro in prijazno, hrana pa ... Pohvale kuharju! Podobna mnenja je bilo slišati tudi pri sosednjih mizah. Velikost porcij je prilagojena res lačnim, cene hrane pa so ugodne. Gostišče se ponaša z dovolj velikim parkiriščem. Priporočamo!

| pred enim tednom

5

Prijazno osebje, dobra hrana, količinsko kar preveč, prijetno.....se splača

| pred 2 mesecema

5

Hrana je bila izredno servirana in zelo zelo okusna . Da o postrežbi ne govorimo . Vrhunska in kvalitetna gostilna v osrčju Prekmurja . Tudi otroci so bili navdušeni , hvala Smodiševi .

Več mnenj