Bunker

  • Slovenska ulica 47, 9000 Murska Sobota
  • 144.3 km
  • €€€
  • Zaprto

O nas

Lokal v centru Murske Sobote z edinstvenim ambientom, v katerem se kot doma počutijo tako izumitelj iz viktorijanske dobe, ki v majhnih detajlih, ki se skrivajo v lokalu išče navdih za dokončanje svojega parnega časovnega stroja, kot tudi tisti, ki so preživeli apokalipso in so si v Bunkerju našli varno zavetje, kjer se sedaj mastijo z izbrano ponudbo hrane in pijač, med katerimi kraljujejo gurmanski burgerji in širok izbor piv iz celega sveta, po novem pa tudi prav steampunkastične malice!

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Bunker Lokal v centru Murske Sobote z edinstvenim ambientom, v katerem se kot doma počutijo tako izumitelj iz viktorijanske dobe, ki v majhnih detajlih, ki se skrivajo v lokalu išče navdih za dokončanje svojega parnega časovnega stroja, kot tudi tisti, ki so preživeli apokalipso in so si v Bunkerju našli varno zavetje, kjer se sedaj mastijo z izbrano ponudbo hrane in pijač, med katerimi kraljujejo gurmanski burgerji in širok izbor piv iz celega sveta, po novem pa tudi prav steampunkastične malice! /upload/restaurant/bunker-murska-sobota.jpg
Slovenska ulica 47 9000 Murska Sobota
3 +386 31 670 444 Bunker

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 963 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Izjemno dodelan ambient, prijazna postrežba, dobra kava in prigrizi.

| pred enim tednom

1

Izjemno slaba izkušnja. Naročila sem pad thai z rakci, vendar je bila jed, ki sem jo dobila izjemno vodena, razpadli rezanci so plavali v vodi, vse skupaj je bilo popolnoma brez okusa. Odsvetujem.

| pred enim mesecem

5

Z druzbo kolegov smo se pripeljali vse iz Ljubljame, da bi obiskali ta bar. Smo zelo zadovoljni z ponudbo, postrezbo in izgledom bara. Natakarica si je na pamet zapomnila kar veliko narocilo in ni nic pomesala. Prijaznost in odnos sta na nivoju. Vsec mi je pozornost na detajle. Naprimer hrano sta prinesli dve osebi, da, smo jo dobili vsi hkrati. Cene burgerjev in pijace so primerljive z ostalimi podobnimi bari. Hrana je zelo dobra, kot tudi velik nabor kraft piv. Interier je noro zanimiv, mnogo enih detajlov, cesa takega ne vidis vsak, dan. Definitivno se še vrnemo in priporocamo drugim za naprej. Meni osebno je najljubsi bar v Sloveniji.

| pred enim mesecem

5

Super hrana, veganske opcije, ambient pa res nekaj posebnega, jih je vredno obiskati, če si v Murski Soboti 👌😊

| pred enim mesecem

4

Tematsko odlično, hrana (Burger Apocalypto) zakon, cene nadpovprečne, postrežba in osebje na splošno OK, me je pa zmotil slab in zatolhel zrak (predvsem zgoraj) in pa resnično apokaliptičen vonj v WC-ju. Skratka super bistro, vendar morajo obvezno nekaj narediti v zvezi z prezračevanjem.

Več mnenj