X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Pizzeria Nona

  • Lendavska ulica 73, 9000 Murska Sobota
  • 94.3 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Sezonska ponudba:rolada pepina

nadevana piščančja rolada, široki rezanci s suhimi paradižniki, curry omakazrezek a more mio

piščančji zrezek iz krušne peči s smetano, rižev triskrema dolce fragola

jagodna krema, vanilijeva krema, nutelapizza aurora

pelati, sir, kraška panceta, mini mozzarella, suhi paradižniki, sveža bazilikapizza riccota

pelati, mozzarella, mortadela, ricotta, špinača, češnjev paradižnikpizza tartufatatartufata črnih tartufov, sir mozarella, slanina, rukola

O nas

Začelo se je pred dvanajstimi leti v kraju Zamarkova pri Lenartu. Uredila sem prijeten lokal, v katerega so se gostje radi vračali. Ker pa nič ni večno, sem morala svoj začasni dom zapustiti. Za seboj sem pustila dobro sled.

Preselila sem se v Prekmurje v Mursko Soboto, med prijetne in prijazne ljudi. Uresničile so se moje dolgoletne sanje, da bom imela svoj lokal. Topel, prijeten, takšen, da se bodo gostje in zaposleni počutili prijetno.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna Pizzeria Nona Začelo se je pred dvanajstimi leti v kraju Zamarkova pri Lenartu. Uredila sem prijeten lokal, v katerega so se gostje radi vračali. Ker pa nič ni večno, sem morala svoj začasni dom zapustiti. Za seboj sem pustila dobro sled.

Preselila sem se v Prekmurje v Mursko Soboto, med prijetne in prijazne ljudi. Uresničile so se moje dolgoletne sanje, da bom imela svoj lokal. Topel, prijeten, takšen, da se bodo gostje in zaposleni počutili prijetno.
/upload/restaurant/gostilna-pizzeria-nona-murska-sobota.jpg
Lendavska ulica 73 9000 Murska Sobota
2 +386 2 729 22 22 Gostilna Pizzeria Nona

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 1760 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

4

Postrežba super kakor tudi hrana.Moti me pa predvsem to,ker so zaposleni samo moški natakarji.Po mojem je to gostilna samo za ženske.

| pred 3 tedni

3

Hrana nic kaj posebnega, postrezba relativno hitra.Ambient je ok.Sem imela visja pricakovanja.

| pred 2 mesecema

5

Gostišče s široko paleto italijanske hrane ter pic, pripravljeno iz svežih sestavin po nepogrešljivih tradicionalnih receptih. Postrežba hitra, natakarji prijazni. Možnost sedenja na prednji in zadnji terasi. Primerno za družine, prav tako so psom prijazna destinacija. Priporočam testenine s tartufi. Parking je včasih precej zaseden, saj gre za popularno lokacijo, zato lahko parkirate na bližnjem parkirišču za lokalom.

| pred enim mesecem

3

Ambient je prijeten in meni je zanimiv. 2x sem obiskala restavracijo in nikoli me ni navdušila. Prvič nas je bilo veliko in smo jedli pice. Za pojesti vredu...ampak ni presežek. Drugič sem si naročila tris - lazanja, špageti in njoki. Njoki so bili odlični, špageti in pa lazanja pa posušeni in mrzli. Kot da bi nekomu drugemu iz krožnika pobrali in meni postregli. Njoke sem pojedla.

| pred 2 tedni

5

Zelo dobre pice kmajo, prijeten ambijent in hitra postrežba...

Več mnenj