X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Pizzeria Nona

  • Lendavska ulica 73, 9000 Murska Sobota
  • 94.3 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Sezonska ponudba:rolada pepina

nadevana piščančja rolada, široki rezanci s suhimi paradižniki, curry omakazrezek a more mio

piščančji zrezek iz krušne peči s smetano, rižev triskrema dolce fragola

jagodna krema, vanilijeva krema, nutelapizza aurora

pelati, sir, kraška panceta, mini mozzarella, suhi paradižniki, sveža bazilikapizza riccota

pelati, mozzarella, mortadela, ricotta, špinača, češnjev paradižnikpizza tartufatatartufata črnih tartufov, sir mozarella, slanina, rukola

O nas

Začelo se je pred dvanajstimi leti v kraju Zamarkova pri Lenartu. Uredila sem prijeten lokal, v katerega so se gostje radi vračali. Ker pa nič ni večno, sem morala svoj začasni dom zapustiti. Za seboj sem pustila dobro sled.

Preselila sem se v Prekmurje v Mursko Soboto, med prijetne in prijazne ljudi. Uresničile so se moje dolgoletne sanje, da bom imela svoj lokal. Topel, prijeten, takšen, da se bodo gostje in zaposleni počutili prijetno.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna Pizzeria Nona Začelo se je pred dvanajstimi leti v kraju Zamarkova pri Lenartu. Uredila sem prijeten lokal, v katerega so se gostje radi vračali. Ker pa nič ni večno, sem morala svoj začasni dom zapustiti. Za seboj sem pustila dobro sled.

Preselila sem se v Prekmurje v Mursko Soboto, med prijetne in prijazne ljudi. Uresničile so se moje dolgoletne sanje, da bom imela svoj lokal. Topel, prijeten, takšen, da se bodo gostje in zaposleni počutili prijetno.
/upload/restaurant/gostilna-pizzeria-nona-murska-sobota.jpg
Lendavska ulica 73 9000 Murska Sobota
2 +386 2 729 22 22 Gostilna Pizzeria Nona

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 2070 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Zelo okusna hrana in hitra postrežba. Odlični njoki in testenine. Zmotilo pa me je dejstvo, da ob naročilo njokov Nona, ki vsebujejo omako iz česna, smetane in tune zaračunajo dodatnih 1.20€ samo zato, ker sem si zaželel omamo brez tune. Na računu je bilo navedeno menjava njokov, čeprav je bila enaka omaka brez tune. Kvečjemu bi bilo logično, da je omaka cenejša in ne dražja.

| pred enim mesecem

5

Zelo okusna hrana, izredno prijazno osebje in zanimiva ureditev prostorov. Priporočam. Sehr leckeres Essen, nettes Personal und interessantes Interieur. Ich empfehle.

| pred 3 tedni

5

Zelo zadovoljni z vsem postrezbo in hrano vrhunsko bili ze veckrat in še se bomo vrnili 🔝😀😃👌

| pred enim mesecem

5

Prijetna gostilna v Murski Soboti. Dobra hrana. Prijazna in hitra postrežba. Edino kar mene osebno moti, je reklama za coca colo na vsaki mizi.

| pred 2 mesecema

5

Odlične malice. Manjša slabost... zaradi odprte kuhinje se oblačila močno navzamejo dišav iz kuhinje. Ampak odlična hrana in prijazna postrežba s sprejemljivimi cenami odtehtajo slabost... PRIPOROČAM OBISK

Več mnenj