X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel Diana

  • Slovenska ulica 52, 9000 Murska Sobota
  • 93.1 km
  • Odprto

Ponudba


RESTAVRACIJI SKLEJCA IN DIANA


Kulinarično doživetje žitnih polj odraža prefinjena in skrbno izbrana tradicionalna ponudba prekmurskih dobrot, kot so jih nekdaj pripravljale naše babice.

S pridnimi rokami naših kuharjev in kuharic skrbimo, da so vse jedi ohranile prvenstven okus s kančkom sodobne kuhinje.Tradicionalna prekmurska hrana ponuja mnogo gastronomskih užitkov in vas popelje v svet prefinjenih okusov z dodano vrednostjo žitnih polj. 

Nudimo Vam tradicionalne prekmurske in slovenske jedi, jedi iz internacionalne kuhinje in sodobne jedi, kot so: testenine, rižote, pice, solatni krožniki, ribje jedi itn.O nas

Bodite priča bogastvu raznoterih okusov v nacionalni restavraciji »SKLEJCA« in A LA CARTE restavraciji DIANA. Pripravijo Vam izbrane kulinarične okuse po Vaši želji.

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Hotel Diana Bodite priča bogastvu raznoterih okusov v nacionalni restavraciji »SKLEJCA« in A LA CARTE restavraciji DIANA. Pripravijo Vam izbrane kulinarične okuse po Vaši želji. /upload/restaurant/hotel-diana-murska-sobota.jpg
Slovenska ulica 52 9000 Murska Sobota
0+386 2 514 12 00 Hotel Diana

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 479 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Lep in urejen hotel. Primeren za sprostitev, tudi v dvoje.

| pred 6 meseci

1

"Romantično razvajanje za dva", ki ga sploh nisi deležen.Že na recepciji si razočaran,ker ti rečejo,da nimajo kopalnega plašča in da kopel za dva,ki si jo rezerviral 1 mesec prej,ni prosta ta termin, ki ga imaš.Nakar je naslednji dan bil prosti termin in škoda da je bil,ker je kopel zelo zanemarjena (vse črno okoli po robovih,voda za vse stranke ista iz dneva v dan,da o glivicah ne govorim).Skratka, mene tam ne vidijo več in žal tudi drugim ne bom priporočila hotela Diana.Počivalnikov v sauni sploh ni dovolj,tako da se zagret sprehodiš v drugi prostor in če imaš srečo,dobiš prosti ležalnik.Zajtrk zelo zelo skromen,večerja malo boljša,ampak daleč od okusne prekmurske hrane. "Malo denarja -malo muske "

| pred 3 meseci

4

Čiste sobe, svetle in prijetne. V samem centru, v bližini vsa infrastruktura potrebna

| pred 4 meseci

3

Primerno za enodnevni obisk. Savne OK. Bazen premajhen. Drugače osebje prijazno, sobe zadovoljive, hrana okusna in obilna.

| pred 2 mesecema

4

Dobra hrana,prijaznost zaposlenih,hotel po moji meri

Več mnenj