Motel Čarda

  • Nemčavci 39 c, 9000 Murska Sobota
  • 146.7 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Že naše ime, »Čarda«, govori o našem poslanstvu – na razpotju ponuditi gostoljubno, domače in prijazno okolje lačnemu, žejnemu in oddiha željnemu domačinu ali popot- niku. Nahajamo se na razpotju med ravninskim in gričevnatim predelom Prekmurja, od Murske Sobote smo oddaljeni kilometer, od Moravskim Toplic pa dva kilometra.
Vabimo vas, da nas obiščete in v naši hiši začutite kulinariko v novi preobleki in gostoljubnosti Prekmurja – kot je bilo nekoč.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Motel Čarda Že naše ime, »Čarda«, govori o našem poslanstvu – na razpotju ponuditi gostoljubno, domače in prijazno okolje lačnemu, žejnemu in oddiha željnemu domačinu ali popot- niku. Nahajamo se na razpotju med ravninskim in gričevnatim predelom Prekmurja, od Murske Sobote smo oddaljeni kilometer, od Moravskim Toplic pa dva kilometra.
Vabimo vas, da nas obiščete in v naši hiši začutite kulinariko v novi preobleki in gostoljubnosti Prekmurja – kot je bilo nekoč.
/upload/restaurant/motel-carda-murska-sobota.jpg
Nemčavci 39 c 9000 Murska Sobota
2 +386 25 481 118 Motel Čarda

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 432 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

5

Lepa lokacija motela. Odlična hrana. Okusno pripravljena. Kdo pa bo tu mimo zapeljal in ne bo spil kavice bo naredil veliko napako. Kavico pa imajo še posebej okusno... Osebje zelo prijazno. Priporočam obvezen postanek. 😁

| pred 2 letoma

5

Odlicna lokacija, s parkiriscem, primerno za invalide, vecje skupine. Na voljo sta dva menija v restavraciji po sistemu "all you can eat", solatni bife in postrezba pijace pri mizi. Odlicno urejene in ciste sanitarije. Moznost prenocitev. Pogresala sem kancek prijaznosti natakaric. Priporocam obisk.

| pred 2 letoma

4

Prijazno osebje,čist in urejen motel ter odlična hrana.

| pred 2 letoma

4

Dobra hrana in postrežba.

| pred enim letom

5

Nice restaurant near Murska Sobota in Prekmurje.

Več mnenj