X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Motel Čarda

  • Nemčavci 39 c, 9000 Murska Sobota
  • 96.3 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Že naše ime, »Čarda«, govori o našem poslanstvu – na razpotju ponuditi gostoljubno, domače in prijazno okolje lačnemu, žejnemu in oddiha željnemu domačinu ali popot- niku. Nahajamo se na razpotju med ravninskim in gričevnatim predelom Prekmurja, od Murske Sobote smo oddaljeni kilometer, od Moravskim Toplic pa dva kilometra.
Vabimo vas, da nas obiščete in v naši hiši začutite kulinariko v novi preobleki in gostoljubnosti Prekmurja – kot je bilo nekoč.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Motel Čarda Že naše ime, »Čarda«, govori o našem poslanstvu – na razpotju ponuditi gostoljubno, domače in prijazno okolje lačnemu, žejnemu in oddiha željnemu domačinu ali popot- niku. Nahajamo se na razpotju med ravninskim in gričevnatim predelom Prekmurja, od Murske Sobote smo oddaljeni kilometer, od Moravskim Toplic pa dva kilometra.
Vabimo vas, da nas obiščete in v naši hiši začutite kulinariko v novi preobleki in gostoljubnosti Prekmurja – kot je bilo nekoč.
/upload/restaurant/motel-carda-murska-sobota.jpg
Nemčavci 39 c 9000 Murska Sobota
2 +386 2 548 11 18 Motel Čarda

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 347 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

2

V Motel Čarda sem bila povabljena na rojstnodnevno "okroglo" obletnico. Glede hrane je bilo tako............prinesli so samo juho, vse drugo je bilo samopostrežnega tipa. In verjemite mi, da ni bilo kul! V tej gostilni, ustanovi, karkoli že to je, je bila kar gneča. Polno drugih, naključnih mimoidočih.....kateri so se ustavili po naključju. In ko se z vsemi temi tujci prerivaš v vrsti pred bifejem.... namreč popolnoma vsi smo imeli ta isti bife z isto hrano. 🤢🤮 Aha, glede pijače......slavljenec je imel svoje vino . 🍷😀 Verjetno že veste kam tole pelje. Predvidevam, da je bilo treba, tamkajšnje zaposlene zaradi tega, skoraj na kolenih prositi, da prinesejo pijačo. Zelo mi je žal, ampak velikega truda tukaj ni bilo vloženega. Na splošno : zelo, zelo povprečno.

| pred enim mesecem

3

To pot : toplo/ hladno. Toplo za prijaznost gospe, ki je pogrnila mizo, hladno za hladno kosilo in bolj ko ne neprijaznega natakarja

| pred enim mesecem

5

Nedelska kosila, vedno sveži solatni bife 🤩☺️

| pred 2 tedni

4

Dobra tradicionalna gostinska točka z dobro ponudbo.

| pred 2 mesecema

5

Prijazno osebje, okusna hrana, velike porcije in prijazne cene. To je to!😁

Več mnenj