Gostilna Gergjek

  • Tišina 5, 9251 Tišina
  • 139.1 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Rojstni dnevi, praznične zabave, obletnice, poslovne zabave, organizirana kosila in večerje za večje skupine, poroke, sedmine in ostalo …Naša dvorana je še posebej primerna za tovrstne dogodke, sprejme 80 gostov, po dogovoru oddamo dvorano samo Vam. Po pogovoru Vam pripravimo meni, ki kar najbolj ustreza Vašim željam (vrsta, količina in cenovni razred hrane, število hodov, vrsta postrežbe…). Izbirate lahko med klasično strežbo ali pa Vam pripravimo hladno topli bife.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Gergjek Rojstni dnevi, praznične zabave, obletnice, poslovne zabave, organizirana kosila in večerje za večje skupine, poroke, sedmine in ostalo …Naša dvorana je še posebej primerna za tovrstne dogodke, sprejme 80 gostov, po dogovoru oddamo dvorano samo Vam. Po pogovoru Vam pripravimo meni, ki kar najbolj ustreza Vašim željam (vrsta, količina in cenovni razred hrane, število hodov, vrsta postrežbe…). Izbirate lahko med klasično strežbo ali pa Vam pripravimo hladno topli bife. /upload/restaurant/restaurantf28ff12dd164792.jpg
Tišina 5 9251 Tišina
2 +386 41 995 158 Gostilna Gergjek

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 112 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 leti

5

To je gostilna, kot si jo vsi želimo. Prijazna in odlična postrežba, hrana pa izvrstna. Njihov bograč je balzam za želodec in za dušo!

| pred 6 leti

5

Hitra postrežba, čisto, okusno opremljeno, najpomembnejše pa, odlična hrana... Wauuu

| pred 10 meseci

5

Odlična postrežba, okusna hrana in ugodne cene. Priporočam.

| pred 4 leti

5

Spet je tam lepo in okusno. Dobra odločitev, ko so preuredili lokal. Prijazni osebje in priročna lokacija ob glavni cesti. Posebej sedaj, ko je Tišina postala kar lep trg. Upam, da ostane lokal tako prilagodljiv, saj ima vse možnosti. Všeč mi je nova terasa, posebej v poletnem času.

| pred enim letom

5

Čudovita postrežba enkratna hrana vsekakor med najboljšimi bograči prekmurskimi gibanicami Vsem toplo priporočam ne bo vam žal

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: