Gostilna pri Studencu

  • Nedelica 76, 9224 Turnišče
  • 154 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

NAČTRTUJETE PRAZNOVANJE?
Poroko, abraham, rojstni dan, krst, birmo, prvo obhajilo? Oglasite se pri nas, kjer Vam bomo z našimi 27-letnimi izkušnjami in znanjem pomagali pripraviti Vaše slavje, ki bo za Vas in Vaše goste nepozabno. Naši kuharji in natakarji bodo poskrbeli, da bo hrana okusna, sveže pripravljena in odlično postrežena. Pri hrani se lahko odločite za klasično strežbo (porcijsko, plošče) ali pa toplo-hladni bife, v katerem bomo po Vaših željah pripravili specialitete, ki bodo pripravljene iz svinjskega, govejega ali puranjega mesa, raznih rib, različnih prilog in zelenjave, zraven tega pa sta Vam na voljo tudi solatni ter sadni bife.
Zadnjih nekaj let se ukvarjamo tudi z dostavo hrane na dom (catering). Naša želja je, da se pri nas sprostite, poskusite našo pripravljeno hrano, odidete zadovoljni in se radi vračate k nam. Za samo postrežbo in Vaše dobro počutje pa bo poskrbel kolektiv gostilne »Pri Studencu«.

O nas

Smo domača gostilna s 27-letno tradicijo. Nahajamo se v prijetnem in mirnem okolju na Dolinskem, natančneje v centru vasi Nedelica, kamor Vas tudi vabimo. Ukvarjamo se z gostinskimi storitvami.
Vsi ti prostori so klimatizirani in so namenjeni zaključenim družbam, kot so poroke, obletnice, birme, obhajila, sedmine, avtobusni izleti. Zraven teh prostorov pa sta še točilnica in poletna terasa, ki skupaj sprejmeta okrog 60 oseb.

Nudimo

Dostava na dom
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna pri Studencu Smo domača gostilna s 27-letno tradicijo. Nahajamo se v prijetnem in mirnem okolju na Dolinskem, natančneje v centru vasi Nedelica, kamor Vas tudi vabimo. Ukvarjamo se z gostinskimi storitvami.
Vsi ti prostori so klimatizirani in so namenjeni zaključenim družbam, kot so poroke, obletnice, birme, obhajila, sedmine, avtobusni izleti. Zraven teh prostorov pa sta še točilnica in poletna terasa, ki skupaj sprejmeta okrog 60 oseb.
/upload/restaurant/gostilna-pri-studencu-turnisce.jpg
Nedelica 76 9224 Turnišče
2 +386 2 573 51 53 Gostilna pri Studencu

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 222 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Kot vedno, brez napak

| pred enim letom

4

Gostila je prilagojena večjim skupinam, porokam in ostalim prireditvam. Verjetno je menu odvisen od naročila in plačnika, kar je razumljivo, vendar bi se glede priprave morali bolj potruditi. Mislim, da v kuhinji ne poskusijo jedi preden gre na mizo. Ali pa so imeli danes slab dan. Zelenjavna juha- čista z vlivanci in skuraj surovo raznovrstno zelenjavo ni primerna za na mizo, žal..... Spet slaba izbira juh, ostala hrana zadovoljiva. Vzpodbuda zeelo prijazen natakar, ki je vsakemu udeležencu v veliki skupini zaželel dober tek in uživanje ob vsaki postreženi jedi posebej. Hvala!

| pred enim letom

5

Super lokacija supet postrežba marsikdo se bi moral priti sem učiti. Sami sprostitvi. TV shov majstri so amazerji. Še enkrat super.

| pred enim mesecem

5

Vrhunska hrana, postrežba, ambient in cene. Vredno vseh pohval.

| pred 2 mesecema

5

Zelo urejeno dobra hrana dosti prostora za večje skupine in slavja.

Več mnenj