X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzeria Afrika

  • Male Braslovče 13b, 3314 Braslovče
  • 52.1 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzeria Afrika /upload/restaurant/pizzeria-afrika-braslovce.jpg
Male Braslovče 13b 3314 Braslovče
2 + 386 3 705 90 25 Pizzeria Afrika

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 708 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Lep pozdrav,včeraj sva z ženo obiskala v večernih urah picerijo češ da bi se vstavila na lignjih. Nato je prišel prijazen blontni natakar(na računu pisalo Paskal) vprasal za pijaco in nato za hrano.Vse pohvale natakarju saj edini od mladih zna ponuditi hrano tako kot se spodobi. Ko sva dobila tris lignjev in peceno zelenjavo,je bilo zelo okusno,nato je se ponudil sladico ki je nimajo na jedilnem listu.Uglavnem kapo dol. Se še oglasiva :D

| pred 2 mesecema

2

Picerijo sva obiskala na praznik, zato je bila velika gneča. Sicer prijazen natakat nama je našel mizo in pobral naročilo. Zataknilo se je že pri pijači, saj nisem dobil tisto kar sem naročil, ampak tega niti nisem omenil. Za jed sva si naročila pici - 1x velika in 1x mala. Ko je mlada natakarica pici prinesla je sledilo presenečenje. Namesto male je prinesla družinsko. Seveda sva družinsko zavrnila, a jo je natakar, ki je pobral naročilo prinesel nazaj in vztrajal, da jo naj imava in da bo računal samo malo, ostalo pa naj odneseva domov.. V vsem pregovarjanju sploh nisva opazila, da povrhu vsega pica niti ni bila prava. Bila je vegetarijanska - naročena je bila z morskimi sadeži brez kaviarja (za katerega je natakar tako in tako rekel da ga ne bi bilo, ker ga nimajo). Ker nama ni preostalo kaj drugega, sva se sprijaznila s ponujenim, žal naju pa v tej piceriji ne bo več.

| pred 2 mesecema

4

Res velika in priljubljena picerija sredi lepe Savinske doline. Izbira ne samo pic je velika, res velika. In tudi kvalitetno dobra. Je res za priporočiti za edinček, pare in skupine. Tudi za otroke je neverjeten užitek, brezplačna uporaba trampolina in gugalnic je omembe vredno. Tokrat sem se odločil za 4* z željo, da ostane lokal še naprej kvaliteten in ob prihodnjem obisku dobite še kako zvezdico zraven, če seveda ostane tako kot je. Naprej še veliko uspeha.

| pred 3 tedni

5

Perfektna picerija odlična postrežba in prijazno osebje, škoda pa da ni v Cashback wordu

| pred 4 tedni

1

Pri postrežbi zuna dajo nepokrito košarico s kruhom, polno muh na njemu

Več mnenj