X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Amerika

  • Mariborska cesta 79 , 3000 Celje
  • 36.2 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

In kaj si boste dobrega privoščili? Izvrstne jedi, skrbno pripravljene na žaru ter izpod peke, široko paleto jedi internacionalne kuhinje, posebej pestra pa je tudi izbira mediteranske kuhinje. V poletnem času je mogoče posedeti še na našem letnem vrtu, kjer ne bodo manjkali jagenjčki ter odojki z ražnja.

O nas

Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Amerika Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi. /upload/restaurant/gostilna-amerika--celje.jpg
Mariborska cesta 79 3000 Celje
2 + 386 3 541 93 20 Gostilna Amerika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 788 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

4

4 zvezdice za lokacijo, hrano, azurnost, odnos in seveda relativno veliko porcijo, ki je skladna s ceno. Zakaj samo 4 zvezdice? Zmeraj je prostor za izboljsave. Oznacitev parkinga iz ceste bi bila prva stvar! Za nove stranke je tezko zadeti dovoz z vidika zasedene ceste in tecnih slovenskih voznikov. Lp

| pred 3 meseci

5

V Gostilni Amerika je po mojem mnenju že vsaj zadnjih 20 let najboljša žar ponudba mesa v mestu. V zadnjem obdobju se je ponudba razširila na druge dobrote, kot so solate in izjemne sladice. Vsako leto za rojstni dan tam naročam žar plošče za praznovanje za ok. 25 ljudi in so vedno znova zelo navdušeni. Lastnik Mičo poudarja pomen kakovostnega mesa in dejansko je eden redkih, ki mu kakovost ne variira ali upada, kot je to žel vse prepogosto pri drugih podobnih ponudnikih. Zato ni presenetljivo, da je obiskanost vedno dobra kljub cenam, ki pa logično pritičejo bolj kakovostnim kulinaričnim užitkom - s tem da velja dodati, da cene nikakor niso previsoke glede na kakovost. Torej, če ste ljubitelj špikanih pleskavic, ljutih kobasic, takih in drugačnih vešalic, je to nedvomno pravi kraj.

| pred enim tednom

4

Hrana je ful dora sicer malo drazja ampak se splaca dat mql vec in jest tak dobr

| pred enim tednom

5

Zelo okusna hrana, zelo prijazna postrežba. Top

| pred enim mesecem

4

Dobra gostilna in prijeten ambient. Predvsem pa dobra gostinska ponudba. Predvsem specialitete z žara . . . . .

Več mnenj