X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Amerika

  • Mariborska cesta 79 , 3000 Celje
  • 36.2 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

In kaj si boste dobrega privoščili? Izvrstne jedi, skrbno pripravljene na žaru ter izpod peke, široko paleto jedi internacionalne kuhinje, posebej pestra pa je tudi izbira mediteranske kuhinje. V poletnem času je mogoče posedeti še na našem letnem vrtu, kjer ne bodo manjkali jagenjčki ter odojki z ražnja.

O nas

Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Amerika Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi. /upload/restaurant/gostilna-amerika--celje.jpg
Mariborska cesta 79 3000 Celje
2 + 386 3 541 93 20 Gostilna Amerika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 982 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

4

Najbrž bo tole kar najboljši žar v Celju. Žar plošča je nadpovprečna. Po okusnosti in velikosti. Špikana lepinja in uštipci so za 5, žar klobasa in s sirom polnjena teletina za 4, vešalica za 3. Možnost izboljšave je pri prebrancu in lepinjah. Prebranec razočara količinsko (pa tudi dovolj zapečen ni), lepinje pa premastne. Vseeno priporočam!

| pred 3 tedni

4

Cene nekoliko previsoke saj sprva mislis da je ugodno nato ugotovis, da placas lepinjo posebej prilogo posebej... Hrana zelo dobra priporočam

| pred enim tednom

5

Dobra restavracija kot je dober njen prvi lastnik, začetni lastnik.

| pred enim mesecem

5

Najboljsa hrana (posebej juha amerika) in prijazna strežba 😁

| pred enim mesecem

5

Ena izmed boljših gostilen z žar hrano v Celjski regiji.

Več mnenj