X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Amerika

  • Mariborska cesta 79 , 3000 Celje
  • 36.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

In kaj si boste dobrega privoščili? Izvrstne jedi, skrbno pripravljene na žaru ter izpod peke, široko paleto jedi internacionalne kuhinje, posebej pestra pa je tudi izbira mediteranske kuhinje. V poletnem času je mogoče posedeti še na našem letnem vrtu, kjer ne bodo manjkali jagenjčki ter odojki z ražnja.

O nas

Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Amerika Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi. /upload/restaurant/gostilna-amerika--celje.jpg
Mariborska cesta 79 3000 Celje
2 + 386 3 541 93 20 Gostilna Amerika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 722 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

V Gostilni Amerika je po mojem mnenju že vsaj zadnjih 20 let najboljša žar ponudba mesa v mestu. V zadnjem obdobju se je ponudba razširila na druge dobrote, kot so solate in izjemne sladice. Vsako leto za rojstni dan tam naročam žar plošče za praznovanje za ok. 25 ljudi in so vedno znova zelo navdušeni. Lastnik Mičo poudarja pomen kakovostnega mesa in dejansko je eden redkih, ki mu kakovost ne variira ali upada, kot je to žel vse prepogosto pri drugih podobnih ponudnikih. Zato ni presenetljivo, da je obiskanost vedno dobra kljub cenam, ki pa logično pritičejo bolj kakovostnim kulinaričnim užitkom - s tem da velja dodati, da cene nikakor niso previsoke glede na kakovost. Torej, če ste ljubitelj špikanih pleskavic, ljutih kobasic, takih in drugačnih vešalic, je to nedvomno pravi kraj.

| pred enim mesecem

5

Vse Top od postrežbe do hrane.Toplo priporočam.Zagotovo še pridemo😀

| pred enim mesecem

5

Zelo dobra hrana iz ražnja, ter žele ugodne cene. Priporočam.

| pred enim mesecem

5

Dobra hrana, cenovno kar ugodno, veliko izbire pijač.

| pred 2 mesecema

4

Odlična hrana iz žara. Prostorna gostilna. Smo bili hitro postreženi čeprav nas je bilo 10. Dovolj prostora za parkiranje. Malo sem pogrešal kakšen igralni kotiček za malčke. Drugače zelo dobro.

Več mnenj