X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Amerika

  • Mariborska cesta 79 , 3000 Celje
  • 36.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

In kaj si boste dobrega privoščili? Izvrstne jedi, skrbno pripravljene na žaru ter izpod peke, široko paleto jedi internacionalne kuhinje, posebej pestra pa je tudi izbira mediteranske kuhinje. V poletnem času je mogoče posedeti še na našem letnem vrtu, kjer ne bodo manjkali jagenjčki ter odojki z ražnja.

O nas

Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Amerika Gostilna Amerika je v vsakem primeru pravi naslov. Pričakalo vas bo izkušeno in prijazno osebje, ki bo v vseh pogledih poskrbelo za vaše želje in počutje. V treh prostorih vam je na voljo kar 180 sedežev, vključno z letnim vrtom pa sprejmemo preko 260 gostov. Možne so tudi rezervacije, vsak petek in soboto pa se je mogoče zavrteti tudi ob živi glasbi. /upload/restaurant/gostilna-amerika--celje.jpg
Mariborska cesta 79 3000 Celje
2 + 386 3 541 93 20 Gostilna Amerika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 648 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

4

Odlična hrana iz žara. Prostorna gostilna. Smo bili hitro postreženi čeprav nas je bilo 10. Dovolj prostora za parkiranje. Malo sem pogrešal kakšen igralni kotiček za malčke. Drugače zelo dobro.

| v zadnjem tednu

5

Prava žar balkanska hrana. Postrežba je hitra in dekoracija je super!

| pred enim mesecem

4

Hrana v okviru pričakovanj, porcije obilne, cene razumne. V opozorilo, pikantno je zares pikantno. Med drugim smo naročili solato, ki potem ni našla poti do mize, jo je pa do računa. Na polovici obroka smo naročilu še eno vodo, ki jo je natakar prinesel šele z računom.

| pred enim mesecem

5

Ena boljših gostiln z jedmi iz žara na ex yugo način v SLO. Vse kar smo sprobali (glej sliko) je bilo vrhunsko. Lokacija in ambient dobra. Cene primerne.

| pred 2 tedni

3

Odlična hrana! Higiena ni bila ravno najboljša.

Več mnenj