X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna pri Kmetec - Tlačan

  • Zagrad 160a, 3000 Celje
  • 34.1 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Hrustljava krača mladega prašička, pečen krompir zelenjava
***
Zorjen goveji ramstek z jurčki, kruhov kipnik, skutin štrukelj
***
Degustacijski meniji
***
Poslovna kosila
***
Meniji za zaključene družbe
***
Poroke
***

O nas

Gostilna pri Kmetec - Tlačan nudimo okusne domače jedi s katerimi vam pričaramo nostalgijo kuhinje naše starejše generacije. Gostilna pri Kmetec se ponaša s stilnim ambientom v starem kmečkem slogu, primerno tako za manjše kot tudi za večje skupine ljudi.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna pri Kmetec - Tlačan Gostilna pri Kmetec - Tlačan nudimo okusne domače jedi s katerimi vam pričaramo nostalgijo kuhinje naše starejše generacije. Gostilna pri Kmetec se ponaša s stilnim ambientom v starem kmečkem slogu, primerno tako za manjše kot tudi za večje skupine ljudi. /upload/restaurant/gostilna-pri-kmetec-tlacan-celje.jpg
Zagrad 160a 3000 Celje
2 + 386 3 544 25 55 Gostilna pri Kmetec - Tlačan

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 413 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Že večkrat obiskal. Edinstven dogodek nad mestom Celje. Čudovit razgled, čudovita hrana, odlična postrežba. Chef Danijel Kmetec ima polno idej in le na vas je, da se pustite razvajat. Ponavadi ne naročamo iz menija, pustimo, da nas chef razvaja. Do sedaj še nismo bili razočarani ampak očarani.

| pred 3 meseci

5

Pred kratkim imel zabavo pri njih za vec ljudi. Vse je bilo kot dogovorjeno, tudi za vegane je bilo poskrbljeno brez problema. Skratka na nivoju in prijazno osebje z gospodom Danijelom na čelu.

| pred enim tednom

5

Zelo prijeten ambient in urejeni prostori. Postrezba in hrana cudovita in zelo dobra.

| pred 3 meseci

2

Sicer odlična lokacija in ambient, ki ga kmalu pokvari posmeh na naročilo veganske hrane, čeprav smo se pred rezervacijo za več ljudi pozanimali o tej možnosti. Natakar bi za mizo rad načel celo debato na to temo. Kljub temu ni veganska ne jiha in ne solata... Ob takšni postrežbi podvomiš tudi o sestavinah ostalih jedi. Se ne bomo vračali.

| pred 7 meseci

3

Teden restavracij Hrana na nivoju, čeprav je bila srnina krača še krvava pri kosti. Malce dileme, ker na meniju piše dolgo kuhana, natakarica pa sprašuje ali je bila zadosti pečena!? Še najbolj moteč zame pa je bil tempo prinašanja hodov - vse skupaj dobri dve uri in pol. Pohvale pa za vino.

Več mnenj