Lars&Sven Burgers

  • Mariborska cesta 128, 3000 Celje
  • 63.3 km
  • Zaprto

Ponudba

PHILLY CHEESE
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko

PHILLY CHILLI
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, jalapeno paprika, karamelizirana čebulica in Cheddar sir. Zavito v domačo oljno štručko.

VEGAN BURGER
Veganica polpet iz leče in suhih paradižnikov, mayo omaka z drobnjakom in BBQ omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik, rdeča čebula in rezano rdeče zelje. Postreženo v BIO durum bombeti.

LARS BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, domača hišna omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Cheddar. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

DIJAŠKI ALI ŠTUDENTSKI MENI
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in hišna omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti s krompirčkom.
ALI
Piščančji “fingersi” iz najboljšega mesa piščančjih prsi, cca. 220g + krompirček.
+
Voda v plastenki 0,33l ALI Ledeni čaj Dana 0,20l.

OTROŠKI MENU ERIK
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in blaga otroška omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti ob pečenem krompirčku. 100% sadni sok Dana 0,20l ali Lars&Sven voda 0,33l.

BREZGLUTENSKI BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, z domačo hišno omako, sveža zelena listnata solata, paradižnik in Cheddar sir. Postreženo v bombeti brez glutena. *PE Šiška

HRUSTLJAVI PIŠČANČEK
Domač piščančji file, sveže paniran v panadi na osnovi slovenske moke in domačih jajčk, hišna zeliščna Ranch omaka, kisle kumarice, sveža zelena listnata solata in paradižnik. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

BLACKADDER BURGER
Hišna mešanica 100% avstralskega goveda Black Angus, domača figova omaka, hrustljava istrska panceta in staran angleški Cheddar sir. Postreženo v črni bombeti z dodatkom aktivnega oglja.

CHICKEN STEAK
Domač piščančji file, domača omaka na osnovi grškega jogurta, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir mocarela. Zavito v domačo oljno štručko.

OTROŠKI MENU- KIDS MENU
Piščančji “fingersi” cca. 130g s krompirčkom. Voda Lars&Sven® v plastenki ali 100% sok Dana z okusom jabolka ali pomaranče. (+omaka)

PIŠČANČJI FINGERSI - CHICKEN FINGERS
Hrustljavi “dunajčki” iz najboljšega mesa piščančjih prsi. (cca. 220g +omaka)

BLACK ANGUS ROASTBEEF STEAK
100% avstralska govedina Black Angus, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko.

SMOKEY BURGER®
100% slovenska, rahlo prekajena mleta svinjska ribica, domača hišna omaka, hrustljava slanina, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Gauda. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

O nas

Prva restavracija lars&sven burgers na štajerskem. Začeli bomo s postavitvijo kontejnerske enote in nato nadaljevali v tempu, ki ga boste narekovali celjanke in celjan :) Vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Lars&Sven Burgers Prva restavracija lars&sven burgers na štajerskem. Začeli bomo s postavitvijo kontejnerske enote in nato nadaljevali v tempu, ki ga boste narekovali celjanke in celjan :) Vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”. /upload/restaurant/restaurant8cf9d2b97efab89.jpg
Mariborska cesta 128 3000 Celje
+38641 786 260 Lars&Sven Burgers

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 13 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

super burgerji in ekipa. dovolj parkirišč in zraven tudi prijetna kavarna. priporočam

| pred enim letom

5

najbolsi burgerji v tem delu slovenije... prijazni zaposleni in odlicna postrezba...definitivno se se vrnem-priporocam!!!

| pred enim letom

5

dobri burgerji in super pivo. še pridemo. tudi starejši :)

Več mnenj