X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzeria Limbo

  • Cesta na Ljubečno 48, 3000 Celje
  • 36.6 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Pizzeria LIMBO je lokal z 20 letno tradicijo. Pred dobrim letom smo prostore popolnoma prenovili tako, da sedaj pizzerijo sestavljata dve jedilnici in točilnica, kar omogoča postrežbo tudi zaključenim družbam. Našo ponudbo sestavljao pester izbor pizz, pečenih na klasičen način z uporabo modelov in debelejšega testa. Prenovili in osvežili smo tudi dodatno ponudbo jedi kot na primer mesne in morske jedi, solatne krožnike, pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše.

Nudimo

Dostava na dom
Malice
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Pizzeria Limbo Pizzeria LIMBO je lokal z 20 letno tradicijo. Pred dobrim letom smo prostore popolnoma prenovili tako, da sedaj pizzerijo sestavljata dve jedilnici in točilnica, kar omogoča postrežbo tudi zaključenim družbam. Našo ponudbo sestavljao pester izbor pizz, pečenih na klasičen način z uporabo modelov in debelejšega testa. Prenovili in osvežili smo tudi dodatno ponudbo jedi kot na primer mesne in morske jedi, solatne krožnike, pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše. /upload/restaurant/pizzeria-limbo-celje.jpg
Cesta na Ljubečno 48 3000 Celje
2 +386 3 427 02 60 Pizzeria Limbo

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 884 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Več kot zadovoljen. Osebje zelo prijazno, ambient dober, mogoče bi glasbo spremenil in dal kakšen zvočnik zunaj. Nad hitrostjo in kakovostjo postrežbe sem bil navdušem. Ena izmed redkih pizzerij ki ima tako hitro postrežbo čeprav je bilo okrog 7 strank pred mano ki so čakali ma pizzo, so vsi dobili v roku 15ih minutah. Z veseljem se vračam v Libmo!!!!

| pred enim mesecem

5

Odlicna hrana, odlicno vzdusje ter zelo prijazno osebje.

| pred 2 mesecema

5

Osebje zelooooooooo prijazno in ne vsiljivo...zelo lepo smo se imeli

| pred 4 meseci

5

Zelo okusno, velike porcije, hitra postrežba. Vsak dan 6 malic, in pa seveda bogata ponudba pic, poleg tega pa je vsak teden 5 jedi na žlico. Edina picerija v Celju, ki ima pico z debelim mehkim socnim testom, podobno domačim, ne tiste tanke trde table, ki jih dobiš vsepovsod drugje. Vsekakor imajo tudi sigurno in zanesljivo dostavo, ki ti pripelje vse po naročilu in pa pice, ki niso zlepljene na karton kot drugje. Vsekakor odlično. Dober tek:)

Več mnenj