Pizzeria Limbo

  • Cesta na Ljubečno 48, 3000 Celje
  • 66 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

MALICE
OCVRT SVINJSKI ZREZEK S KAJMAKOM kuhana zelenjava, solata
ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI pire krompir, solata
PURANJI ALI SVINJSKI DUNAJSKI ZREZEK pommes, solata
ŠPAGETI BOLOGNESE solata
PLESKAVICA pommes, solata
DOMAČI SKUTINI ŠTRUKLJI Z GOBOVO OMAKO IN KISLO SMETANO

O nas

Pizzeria LIMBO je lokal z 20 letno tradicijo. Pred dobrim letom smo prostore popolnoma prenovili tako, da sedaj pizzerijo sestavljata dve jedilnici in točilnica, kar omogoča postrežbo tudi zaključenim družbam. Našo ponudbo sestavljao pester izbor pizz, pečenih na klasičen način z uporabo modelov in debelejšega testa. Prenovili in osvežili smo tudi dodatno ponudbo jedi kot na primer mesne in morske jedi, solatne krožnike, pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše.

Nudimo

Dostava na dom
Malice
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Pizzeria Limbo Pizzeria LIMBO je lokal z 20 letno tradicijo. Pred dobrim letom smo prostore popolnoma prenovili tako, da sedaj pizzerijo sestavljata dve jedilnici in točilnica, kar omogoča postrežbo tudi zaključenim družbam. Našo ponudbo sestavljao pester izbor pizz, pečenih na klasičen način z uporabo modelov in debelejšega testa. Prenovili in osvežili smo tudi dodatno ponudbo jedi kot na primer mesne in morske jedi, solatne krožnike, pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše. /upload/restaurant/pizzeria-limbo-celje.jpg
Cesta na Ljubečno 48 3000 Celje
2 +386 34 270 260 Pizzeria Limbo

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 1257 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Najboljse pice v okolici Celja

| pred enim tednom

5

Odlična hrana super osebje, pohvalno

| pred enim letom

5

Zelo okusno, velike porcije, hitra postrežba. Vsak dan 6 malic, in pa seveda bogata ponudba pic, poleg tega pa je vsak teden 5 jedi na žlico. Edina picerija v Celju, ki ima pico z debelim mehkim socnim testom, podobno domačim, ne tiste tanke trde table, ki jih dobiš vsepovsod drugje. Vsekakor imajo tudi sigurno in zanesljivo dostavo, ki ti pripelje vse po naročilu in pa pice, ki niso zlepljene na karton kot drugje. Vsekakor odlično. Dober tek:)

| pred 3 tedni

4

Pice zelo dobre, kakor tudi ostala hrana

Več mnenj