X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Kozjanski dvor

  • Kozje 50a, 3260 Kozje
  • 13.5 km
  • Zaprto

O nas

V pivnici boste lahko svoje brbončice sprostili ob pestri ponudbi točenih slovenskih craft piv ter piv večjih pivovarn. Poleg tega smo za vas pripravili craft experience skupaj s pivovarno Green gold. Ob požirku piva pa so za vas na voljo tudi različne domače dobrote direktno iz kmetij, kjer so pripravili domačo pašteto, salame, pršut ter klobase. V pivnici je prostora za do 30 oseb.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Prenočišča
Kozjanski dvor V pivnici boste lahko svoje brbončice sprostili ob pestri ponudbi točenih slovenskih craft piv ter piv večjih pivovarn. Poleg tega smo za vas pripravili craft experience skupaj s pivovarno Green gold. Ob požirku piva pa so za vas na voljo tudi različne domače dobrote direktno iz kmetij, kjer so pripravili domačo pašteto, salame, pršut ter klobase. V pivnici je prostora za do 30 oseb. /upload/restaurant/restaurant282282ae65bf1fc.png
Kozje 50a 3260 Kozje
+386 31 666 051 Kozjanski dvor

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 147 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Če ste za izlet ca. 1 uro iz Maribora vsekakor priporočam.Urejena okolica in čista in svetla restavracija z odlično kuhinjo zer pivnico in pizerijo ter ogromno možnosti za izlete v prečudovito naravo.Možnost prenočitev in zelo ljubeznivim osebjem.

| pred enim mesecem

5

Vrhunska postrezba in vrhunska hrana. Svinjska ribica iz krusne peci je bila odlicna. Kostanjevi njoki pa so bili pika na i. Definitivno priporocam vsakemu gurmanu ki si zeli prijetnega druzenja in super hrane.

| pred enim mesecem

5

Puranja pecenka je bila odlicna..super postrezba. Ta pravi kraj za druzenje s prijatelji in uzivanje ob dobri domaci hrani. Toplo priporocam!

| pred enim mesecem

5

Domač mlad kader, vidi se da se zelo trudijo, pohvale kuharju 👌

| pred 4 meseci

3

V bistu ni doseglo mojega pričakovanja. Je okusno pa vendar porcije male,hči dobila napačen krompirček. Belo meso sicer ni bilo surovo ampak dovolj pečeno tudi ne. Cene so zmerne,postrežba ni profesionalna. Mož je z ribsi sicer bil zadovoljen. Glede na oglašeno sem pričakovala veliko več. Prihodnje obiščem raje zadrugo. Kjer so normalne porcije,zelo okusne in zelo ugodno. Tudi postrežba je solidna.

Več mnenj