Restavracija Pavus

  • Cesta na Svetino 23, 3270 Laško
  • 57.7 km
  • Zaprto

Ponudba

Naše menije spreminjamo vsaj z letnimi časi, včasih pa tudi kdaj vmes. Priporočamo, da obiščete našo spletno stran za zadnji veljaven menu.

O nas

Restavracija Pavus deluje na Gradu Tabor Laško. Čudovit razgled na mesto in prepoznavna arhitektura gradu nudita čudovite kotičke za kulinarično razvajanje s sezonskimi jedmi tako na grajskem dvorišču kot tudi v restavracijskem stolpu. Po vseh ocenjevanjih sodi chef Marko Pavčnik med najboljše v Sloveniji. Izrazito avtorske jedi, ki velikokrat temeljijo na divjih hrani in pivu. V restavraciji Pavus prirejajo tudi razne kulinarične večere, tečaje in poskrbijo za vaše pomembne življenske dogodke.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Restavracija Pavus Restavracija Pavus deluje na Gradu Tabor Laško. Čudovit razgled na mesto in prepoznavna arhitektura gradu nudita čudovite kotičke za kulinarično razvajanje s sezonskimi jedmi tako na grajskem dvorišču kot tudi v restavracijskem stolpu. Po vseh ocenjevanjih sodi chef Marko Pavčnik med najboljše v Sloveniji. Izrazito avtorske jedi, ki velikokrat temeljijo na divjih hrani in pivu. V restavraciji Pavus prirejajo tudi razne kulinarične večere, tečaje in poskrbijo za vaše pomembne življenske dogodke. /upload/restaurant/restavracija-pavus-lasko.jpg
Cesta na Svetino 23 3270 Laško
+ 386 3 62 00 723 Restavracija Pavus

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 391 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Čudovit ambient zelo majhnega gradu nad Laškem in s čudovitim razgledom na celo dolino in reko. Profesionalna ekipa, ravno prav sproščena, prijazna in zgovorna. Vsakič ko se vrnem, presenetijo z novostmi, čeprav je vedno vse top... všeč mi je svezina vseh jedi, prvovrstna izbira sestavin, kombinacije ki so kdaj na videz nekompatibilne, a v ustih je vedno znova odlična eksplozija okusov, ki kliče po še. Včerajšnji meni na tednu restavracij je bil znova vrhunski. Pred pokušino tople predjedi "pečena hobotnica v telečji omaki s kavo in njoki viola krompirja ter se nekaj komponent, ki si jih nisem zapomnila... sem se spraševala, če mi bo ta jed všeč... glede na kombinacijo in tudi zato, ker nisem posebni ljubitelj kave... na koncu mi je najbolj v spominu po top okusih ostal ravno ta krožnik, čeprav so bili vsi krožniki res top. Obožujem okuse in svežino vsakega krožnika. Vedno zna cher Marko vključiti tudi lokalne sestavine iz domacega zeliscnega vrta pred gradom. Na izbiro imajo vedno vrhunska vina, ki se jih ne da dobiti povsod in osebje jih skrbno priporoči. Res top izbira za posebne priložnosti ali le nedeljsko razvajanje . Kljub razširjenem 5 hodnemu meniju in pozdravu iz kuhinje ter izbrani kapljici ob vsakem krožniku ni bilo v želodcu čutiti napetosti kar samo dokazuje lahkotnost krožnikov kljub vsem kombinacijam. Hvala ker ste.

| pred enim mesecem

5

Ponudba na nivoju, odlična hrana in vinska karta. Priporocam

| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana, dobra postrežba. Toplo priporočam!

| pred 6 meseci

4

Odlična hrana, postrežba malo manj Z ženo sva naročila Valentinov meni s 6 hodi, v resnici jih je bilo 8. Vse jedi so bile odlične, vrhunskih okusov in iz skrbno kombiniranih sestavin. Čisti presežek, hvala Chef Marko. Želim si, da bi lahko isto napisal tudi za storitev. Rezervacijo sva imela ob 20. uri, verjetno so nekateri gostje iz prejšnje skupine zapustili mize pozno, zato sva morala počakati zunaj, dokler ni bila miza pripravljena. Kljub temu sva potem še za mizo čakala kar nekaj časa, preden sva bila postrežena. V nadaljevanju so se stvari sicer uredile, tako da sva res uživala ob čudoviti hrani, le za kozarec vina ali dva morala posebej zaprositi, saj jih kljub priporočilu na ceniku nisva dobila. Resnično bi rad ocenil to restavracijo s 5 zvezdicami, ker si jih zaslužijo, toda postrežba je del celotne storitve in tokrat jim ta ni uspela. Kljub temu toplo priporočam to restavracijo in zagotovo se bom še kdaj vrnil.

| pred 2 mesecema

5

Super ambient, vrhunska hrana in prijazno osebje😀

Več mnenj