X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Pavus

  • Cesta na Svetino 23, 3270 Laško
  • 30.3 km
  • €€€
  • Zaprto

O nas

Z organizacijo dogodkov vam bomo v restavraciji Pavus pričarali nepozabne občutke. Presenetite svoje prijatelje, poslovne partnerje ali najbližje z odlično catering ponudbo po vaši želji. Razvajajte jih z lokalnimi, svežimi specialitetami in sodobno slovensko kuhinjo.
Restavracija Pavus predstavlja lokalno, sezonsko, kreativno kulinariko, zato jedilne liste spreminjamo z letnimi časi

Nudimo

Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Pavus Z organizacijo dogodkov vam bomo v restavraciji Pavus pričarali nepozabne občutke. Presenetite svoje prijatelje, poslovne partnerje ali najbližje z odlično catering ponudbo po vaši želji. Razvajajte jih z lokalnimi, svežimi specialitetami in sodobno slovensko kuhinjo.
Restavracija Pavus predstavlja lokalno, sezonsko, kreativno kulinariko, zato jedilne liste spreminjamo z letnimi časi
/upload/restaurant/restavracija-pavus-lasko.jpg
Cesta na Svetino 23 3270 Laško
3 + 386 3 62 00 723 Restavracija Pavus

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 191 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Organizacija dela šepa.Če imajo naročilo za katering ostali gostje,čeprav je delovni dan se lahko obrišejo pod nosom in gredo lačni domov,ker za njih numajo časa.Pozor fantje da se vam ne bo v kratkem kolcalo po individualnih gostih.Banketi so prekleto rizicni posli.Bodo kmalu prišli časi ko boste vsakega gosta iskali z svečo čeprav se trenutno imate za zvezde.Še sanja se vam ne kaj lahko prinese prihodnje leto kriza v avtomobilski industriji,ki je na robu rentabilnosti,predvsem dobavitelji.Kaj si boste potem gostinci izmislili,da bi obstal vsaj ikakvi posao....

| pred enim mesecem

5

Lep srednjeveški ambient, grajsko obzidje ponuja obiskovalcem lep razgled bo bližnji okolici. Restavracija Pavus, ki deluje v gradu, zelo lepo urejena. Kulinarika na vrhuncu. Ustrežljivo in prijazno ter strokovno osebje. Je pa res, da ni bilo velike gneče v restavraciji in so bi lahko za vsakega gosta vzeli potreben čas.

| pred 3 tedni

5

Najboljša restavracija v Sloveniji. Highly recommended!

| pred enim mesecem

4

Lep razgled urejena lepa okolica. Žal je bil graz zaprt

| pred 2 mesecema

5

Zelo so izvirni vedno jih rada obiščem.

Več mnenj