X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel & restavracija Planinka

  • PLAC 7, 3333 LJUBNO OB SAVINJI
  • 67.1 km
  • Zaprto

O nas

Planinkino kuhinjo odlikujejo domiselne, tradicionalne jedi z elementi vrhunske kuhinje. Chef Zdravko Robič poskrbi za sveže sestavine in ustvarja jedi preprosto in tradicionalno ter tudi inovativno in povsem izvirno. V naši restavraciji vam lahko postrežemo s kosilom, degustacijskim menijem ali po vaši izbiri pripravimo a la carte jed iz našega sezonskega jedilnika. Pričarali vam bomo nepozabne okuse in sommelier vam bo svetoval pri izbiri ustreznega vina iz naše vinske karte.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel & restavracija Planinka Planinkino kuhinjo odlikujejo domiselne, tradicionalne jedi z elementi vrhunske kuhinje. Chef Zdravko Robič poskrbi za sveže sestavine in ustvarja jedi preprosto in tradicionalno ter tudi inovativno in povsem izvirno. V naši restavraciji vam lahko postrežemo s kosilom, degustacijskim menijem ali po vaši izbiri pripravimo a la carte jed iz našega sezonskega jedilnika. Pričarali vam bomo nepozabne okuse in sommelier vam bo svetoval pri izbiri ustreznega vina iz naše vinske karte. /upload/restaurant/restaurantd73832d1e7a82da.jpg
PLAC 7 3333 LJUBNO OB SAVINJI
+386 31 327 597 Hotel & restavracija Planinka

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 199 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Odlično - hrana vrhunska, osebje zelo prijazno.

| pred 3 meseci

4

Prijazno osebje, okusna hrana na nivoju. Vedno sveža in brezhibno pripravljena.

| pred 4 meseci

5

Lep ambient, dobro izhodišče za obisk Kamniško Savinjskih alp, Flosarski bal.... v bližini skakalnica, kjer so v februarju vsako leto smučarski skoki - ženske. Obiščite Ljubno, ne bo vam žal.

| pred enim mesecem

3

Bilo je dobro

| pred 3 meseci

5

Postrežba na vrhuncu, prijeten ambient.

Več mnenj