Hotel Golte

  • Radegunda 19 c, 3330 Mozirje
  • 47.2 km
  • Zaprto

O nas

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Golte Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami. /upload/restaurant/hotel-golte-mozirje.jpg
Radegunda 19 c 3330 Mozirje
+386 38 391 107 Hotel Golte

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 59 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 8 meseci

5

Odlično za smuko pozimi in pohode ali kolesarjenje poleti. Hrana super, mogoče malo parkirnih prostorov. Družinsko priporočamo!

| pred enim letom

4

Lep Hotel brez osebne note! Lokacija Hotela je čudovita, pohajkovanje po Golteh je res fantastično. Najem e-kolesa in vožnja po razgibanim terenu je neprecenljiva izkušnja. Res priporočam. Zip Line je 20 sekund vetra v laseh za dobrih 7€ lažja denarnica. Pot na Medvedjak z sedežnico je 5€ na osebo. Zelo prijazna žičničarja Vam pomagata pri vstopu in izstopu z sedežnice. Kaj me moti je pomanjkljiva organizacija in osebna nota zaposlenih kjer ne kažejo niti kančka dobrodošlice.

| pred enim letom

5

Zgornjesavinjski smučarsko-hribovski center, kamor se lahko zatečete pred poletno vročino ali uživate v razgledih na hribe tako poleti kot pozimi...

| pred enim letom

5

Dobra ponudba, dobra izhodiščna točka za planinarjenje.

Več mnenj