X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Grad Vrbovec Nazarje

  • Savinjska cesta 4, 3331 Nazarje
  • 58.8 km
  • Odprto

Ponudba

Grajska večerja in pojedine Na grajski večerji vam ob soju sveč postrežemo z: Gobovo juha v kruhovi skodelici Pečena krača/Pečen piščanec/Pečene postrvi/Vegetarijanski krožnik Kuhan neolupljen krompir, kuhano korenje, čebula in kruh Jeste z rokami, gorijo le sveče, na mizah ni prtov, pijete pa iz glinenih kozarcev. Tudi obnašanje za mizo je lahko primerno 11. stoletju, zato je dovoljeno vse, kar se v današnjih časih za mizo ne spodobi. Na grajsko večerjo sprejemamo skupine največ 60 in najmanj 8 oseb.

O nas

Gostišče se nahaja v vzhodnem krilu gradu. Spodnji prostori zavzemajo kuhinjo, točilnico, vinoteko in restavracijo, ki sprejme do 70 ljudi. V zgornjih prostorih je poročna dvorana in predprostor za okoli 40 oseb. Nudijo malice, jedi po naročilu, poslovna in poročna kosila. Posebnost gostišča so "grajske večerje" ter " grajska kosila" , na katerih se skušajo čim bolj približati načinu pojedin iz 11. stoletja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Grad Vrbovec Nazarje Gostišče se nahaja v vzhodnem krilu gradu. Spodnji prostori zavzemajo kuhinjo, točilnico, vinoteko in restavracijo, ki sprejme do 70 ljudi. V zgornjih prostorih je poročna dvorana in predprostor za okoli 40 oseb. Nudijo malice, jedi po naročilu, poslovna in poročna kosila. Posebnost gostišča so "grajske večerje" ter " grajska kosila" , na katerih se skušajo čim bolj približati načinu pojedin iz 11. stoletja. /upload/restaurant/gostisce-grad-vrbovec-nazarje-nazarje.jpg
Savinjska cesta 4 3331 Nazarje
+ 386 3 583 28 00 Gostišče Grad Vrbovec Nazarje

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 30 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Zanimivo spoznavanje slovenske gozdarske zgodovine!

| pred 2 mesecema

5

Zelo prijazni

| v zadnjem tednu

5

Vrhunsko. Priporočam.

| pred 11 meseci

4

Zanimiva izkušnja razvoja lesarske dejavnosti skozi čas.

Več mnenj