Gostišče Grad Vrbovec Nazarje

  • Savinjska cesta 4, 3331 Nazarje
  • 45.6 km
  • Zaprto

Ponudba

Grajska večerja in pojedine Na grajski večerji vam ob soju sveč postrežemo z: Gobovo juha v kruhovi skodelici Pečena krača/Pečen piščanec/Pečene postrvi/Vegetarijanski krožnik Kuhan neolupljen krompir, kuhano korenje, čebula in kruh Jeste z rokami, gorijo le sveče, na mizah ni prtov, pijete pa iz glinenih kozarcev. Tudi obnašanje za mizo je lahko primerno 11. stoletju, zato je dovoljeno vse, kar se v današnjih časih za mizo ne spodobi. Na grajsko večerjo sprejemamo skupine največ 60 in najmanj 8 oseb.

O nas

Gostišče se nahaja v vzhodnem krilu gradu. Spodnji prostori zavzemajo kuhinjo, točilnico, vinoteko in restavracijo, ki sprejme do 70 ljudi. V zgornjih prostorih je poročna dvorana in predprostor za okoli 40 oseb. Nudijo malice, jedi po naročilu, poslovna in poročna kosila. Posebnost gostišča so "grajske večerje" ter " grajska kosila" , na katerih se skušajo čim bolj približati načinu pojedin iz 11. stoletja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Grad Vrbovec Nazarje Gostišče se nahaja v vzhodnem krilu gradu. Spodnji prostori zavzemajo kuhinjo, točilnico, vinoteko in restavracijo, ki sprejme do 70 ljudi. V zgornjih prostorih je poročna dvorana in predprostor za okoli 40 oseb. Nudijo malice, jedi po naročilu, poslovna in poročna kosila. Posebnost gostišča so "grajske večerje" ter " grajska kosila" , na katerih se skušajo čim bolj približati načinu pojedin iz 11. stoletja. /upload/restaurant/gostisce-grad-vrbovec-nazarje-nazarje.jpg
Savinjska cesta 4 3331 Nazarje
+ 386 3 583 28 00 Gostišče Grad Vrbovec Nazarje

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 57 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Grad na lokaciji ob reki Savinji. Zelo lepo ohranjen grad z srednjeveško gostilno - bistrojem kjer se lahko spočiješ in v miru spiješ kavico tudi na travnati površini pod drevesi. Prostorno parkirišče. Enkrat letno imajo tudi srednjeveški dan - srednjeveško gostijo kjer lahko odrasli in otroci uživajo ob predstavah za otroke, vitezov, srednjeveških plesih, razstavi orožja in še kaj ter seveda dobro hrano in pijačo. Predvsem otroci pridejo na svoj račun, saj lahko oblečejo viteško opravo in se spoprimejo v dvobojih ali skupinskih borbah viteškem ringu, ki je seveda pod nadzorom prekaljenega viteza. Prvič v Sloveniji so otroci preizkusili kopije srednjeveškega orožja narejenega iz pene, kevlarja in lateksa in so 100% varna. Bili so navdušeni. Velika pohvala organizatorjem, ki so z srcem pri stvari. Hvala Vam ! ! ! Prijazni ljudje in čudovito okolje na bregovih reke Savinje . . . . . PRIPOROČAMO OBISK.

| pred enim letom

5

Zanimivo spoznavanje slovenske gozdarske zgodovine!

| pred 9 meseci

5

Prijazni mladi in zelo dobre presne tortice

| pred 7 meseci

3

Vredno ogleda

| pred 10 meseci

5

Vse ok

Več mnenj