X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Jelenov greben

  • Olimje 90, 3254 Podčetrtek
  • 21.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Ob nedeljah ponujamo tudi NEDELJSKA KLASIČNA ali DIVJAČINSKA KOSILA. V kolikor pa imate kakšno posebno priložnost, pa vam lahko pripravimo tudi SVEČANE JEDILNIKE

O nas

Le nekaj 10 metrov nad Olimjskim samostanom stoji Ježovnikova domačija s kmečkim turizmom. Med številnimi dejavnostmi je vsekakor turistično-gostinska ponudba. Prvi gostitelji, ki vas bodo pozdravili ob prihodu na domačijo, so jeleni. Vzrejamo približno 100 jelenov, ki se prosto gibljejo na površini 8 hektarov. V kmečko-rustikalnem slogu opremeljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Jelenov greben Le nekaj 10 metrov nad Olimjskim samostanom stoji Ježovnikova domačija s kmečkim turizmom. Med številnimi dejavnostmi je vsekakor turistično-gostinska ponudba. Prvi gostitelji, ki vas bodo pozdravili ob prihodu na domačijo, so jeleni. Vzrejamo približno 100 jelenov, ki se prosto gibljejo na površini 8 hektarov. V kmečko-rustikalnem slogu opremeljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano. /upload/restaurant/jelenov-greben-podcetrtek.jpg
Olimje 90 3254 Podčetrtek
2 Jelenov greben

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 1093 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

to more usak probat...BOŽANSKO!!! Se vračava z mozem vsako leto in vedno se bova. Kelnarji in kelnarce ZELO prijazni,lasnik in lastnica dobrosrčna,fajna, okolica urejena,zrihtana-noro dobro! Da o hrani ne govorim. PRIPOROČAM MAKSIMALNO!!!

| pred enim mesecem

5

Vsakdo, ki je namenjen v podcetrtek, naj se napoti na Jelenov greben, je vredno ogleda, lepa okolica, jeleni ti jedo iz roke. Imajo tudi turisticno ponudbo in zelo lepo trgovinico z njihovimi izdelki, ki so tudi zelo primerni za darila.

| pred 4 tedni

5

Zelo okusno kosilo in prijazna postrežba, sam razgled pa še velik plus....

| pred enim mesecem

5

Prijetna lokacija, živali pridejo čisto blizu, jedo iz roke. Otroško igrišče z igrali je zraven. Tudi gostinska ponudba.

| pred enim mesecem

5

Gostilna ali pa samo kava, pijača in sladica. V trgovini lahko kupite domače izdelke, tudi jelenovo klobaso. Na posestvu imajo tudi prenočišča, wellness in domačo srnjad.

Več mnenj