Jelenov greben

  • Olimje 90, 3254 Podčetrtek
  • 82.1 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Ob nedeljah ponujamo tudi NEDELJSKA KLASIČNA ali DIVJAČINSKA KOSILA. V kolikor pa imate kakšno posebno priložnost, pa vam lahko pripravimo tudi SVEČANE JEDILNIKE

O nas

Le nekaj 10 metrov nad Olimjskim samostanom stoji Ježovnikova domačija s kmečkim turizmom. Med številnimi dejavnostmi je vsekakor turistično-gostinska ponudba. Prvi gostitelji, ki vas bodo pozdravili ob prihodu na domačijo, so jeleni. Vzrejamo približno 100 jelenov, ki se prosto gibljejo na površini 8 hektarov. V kmečko-rustikalnem slogu opremeljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Jelenov greben Le nekaj 10 metrov nad Olimjskim samostanom stoji Ježovnikova domačija s kmečkim turizmom. Med številnimi dejavnostmi je vsekakor turistično-gostinska ponudba. Prvi gostitelji, ki vas bodo pozdravili ob prihodu na domačijo, so jeleni. Vzrejamo približno 100 jelenov, ki se prosto gibljejo na površini 8 hektarov. V kmečko-rustikalnem slogu opremeljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano. /upload/restaurant/jelenov-greben-podcetrtek.jpg
Olimje 90 3254 Podčetrtek
2 Jelenov greben

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 1411 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Hrana in nastanitev odlična. Zelo prijazno osebje. Lepe sobe. In odličnen wellnes. Se še vrnemo😊

| pred enim mesecem

3

Jelenji golaž je bil odličen prav tako tudi jelenove klobase. Za predjed ponujajo tudi žabje krake ( odlični) in polže za sladokusce. Razočaran sem bil nad njoki. Bili so zelo razkuhani in plavali so v lužici vode. Restavracija, ki ponuja take gurmanske užitke na jedilniku in pri takih cenah si enostavno ne more privoščiti take napake da nekaj takega kuhar in natakar prineseta na mizo.

| pred 3 tedni

5

Zelo dobre domače limonade in sladice. Super je hranjenje divjadi in igrala za otroke. Prijazno osebje. V trgovini lahko kupite domače dobrote in ostale izdelke. Res lepa okolica.

Več mnenj