Gostilna Bohor

  • Kidričeva ulica 23, 3250 Rogaška Slatina
  • 89.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Jedi po naročilu.

O nas

Restavracija Bohor že od davnega leta 1935 v samem središču Rogaške Slatine gostom ponuja najrazličnejše kulinarične specialitete. Stare fotografije pa kažejo, da je pred več kot 80 leti na tem mestu že stal Hotel Ogrizek.

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Bohor Restavracija Bohor že od davnega leta 1935 v samem središču Rogaške Slatine gostom ponuja najrazličnejše kulinarične specialitete. Stare fotografije pa kažejo, da je pred več kot 80 leti na tem mestu že stal Hotel Ogrizek. /upload/restaurant/gostilna-bohor-rogaska-slatina.jpg
Kidričeva ulica 23 3250 Rogaška Slatina
2 +386 3 581 41 00 Gostilna Bohor

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 528 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Odlična hrana. Velik izbor različnih piv. Zelo prijazno in zabavno osebje. Toplo priporočam.

| pred 11 meseci

3

Edina pozitivna točka v tej restavraciji je osebje. Vedno prijazno, nasmejano in hitro. Restavracija sama pa nujno potrebuje prenovo. Ko stopiš vanjo dobiš občutek, kot da se je čas ustavil nekje v času Jugoslavije. Sanitarije so zastarele, potrebne prenove in zaudarjajo po nekem čudnem osvežilcu prostora. Naročena hrana je bila povprečna. Pica Bohor je bila zelo slana in mastna. Mesna omaka špagetov je bila nenavadnega okusa, kot bi jo vzeli iz konzerve. Solata Bohor pa sicer odlična, vendar premalo bogata y solato in zelenjavo.

| pred 5 meseci

5

Zelo so prijazni in ustrežljivi. Spekli so nam družinsko pico s skoraj nemogočo kombinacijo različnih želja. Hvala jim za trud.

Več mnenj