Restavracija Sonce

  • Celjska cesta 9, 3250 Rogaška Slatina
  • 89.4 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in vsakodnevno se trudimo, da vzdržujemo tradicijo. Vsem, ki jim je dobra hrana v užitek, lahko zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti ter znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem vam bomo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi.
Ponudba temelji na filozofiji 'SLOW FOOD', ki je razširjena po vsem svetu. Slow food zagovarja zdravo prehrano, avtohtone jedi in stare pozabljene jedi prilagojene današnjim prehrambenim smernicam. Zelo velik poudarek je na ustvarjanju harmonije med hrano in vinom, zato je pri strežnem osebju nujno znanje SOMMELIER-a.

O nas

Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in trudimo se da je temu tako tudi danes. Tistim, ki jim je dobra kuhinja v užitek, naj zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti in znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem Vam bodo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa Vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Restavracija Sonce Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in trudimo se da je temu tako tudi danes. Tistim, ki jim je dobra kuhinja v užitek, naj zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti in znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem Vam bodo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa Vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi. /upload/restaurant/restavracija-sonce-rogaska-slatina.png
Celjska cesta 9 3250 Rogaška Slatina
2 +386 3 819 21 60 Restavracija Sonce

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 257 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Priporočam res odlična restavracija v Rogaški Slatini. Goveja juha čisto domač okus, plošča za dve osebi zelo okusno in lepa prezentacija. Iz kuhinje je prišel tudi pozdrav odličen ribji namaz in kruhki. Zelo prijazna postrežba, res se počutiš kot doma..

| pred 2 letoma

5

Toplo priporočam, imajo izvrstno hrano, krasna lokacija in zelo prijazno osebje:)

| pred 10 meseci

5

Okusna hrana,prijazno osebje, normalne cene....

| pred 9 meseci

5

Zelo dobra hrana in prijazno osebje.

| pred 10 meseci

5

Bil večkrat , hrana odlična-izgled na krožniku profesionalen , vrnil se bom vedno, posebaj velika pohvala osebju na prijaznosti in profesionalizmu.

Več mnenj