Restavracija Sonce

  • Celjska cesta 9, 3250 Rogaška Slatina
  • 89.4 km
  • Zaprto

Ponudba

Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in vsakodnevno se trudimo, da vzdržujemo tradicijo. Vsem, ki jim je dobra hrana v užitek, lahko zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti ter znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem vam bomo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi.
Ponudba temelji na filozofiji 'SLOW FOOD', ki je razširjena po vsem svetu. Slow food zagovarja zdravo prehrano, avtohtone jedi in stare pozabljene jedi prilagojene današnjim prehrambenim smernicam. Zelo velik poudarek je na ustvarjanju harmonije med hrano in vinom, zato je pri strežnem osebju nujno znanje SOMMELIER-a.

O nas

Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in trudimo se da je temu tako tudi danes. Tistim, ki jim je dobra kuhinja v užitek, naj zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti in znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem Vam bodo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa Vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Restavracija Sonce Restavracija že od nekdaj slovi po odlični kuhinji in trudimo se da je temu tako tudi danes. Tistim, ki jim je dobra kuhinja v užitek, naj zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti ter skrivnosti in znajo pripraviti hrano za še tako zahtevne okuse. Z veseljem Vam bodo pripravili hišne specialitete iz domače obsotelske in kozjanske kuhinje ali pa Vas presenetili z dobrotami z mediteranskim pridihom ter ribjimi jedmi. /upload/restaurant/restavracija-sonce-rogaska-slatina.png
Celjska cesta 9 3250 Rogaška Slatina
+386 3 819 21 60 Restavracija Sonce

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 66 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Prijeten ambient in zelo okusna hrana. Primerno tudi za otroke.

| pred enim mesecem

5

Dobra in okusna hrana

| pred 6 meseci

5

Prijeten ambijent, neverjetno prijazno osebje, za bližino hotela, za kosilo primerna cena (13€), da o okusu hrane ne izgubljam besed - fantastično!

| pred 5 meseci

3

Kvalitetna hrana, malo obiska in malo zaposlenih, kar ob povecanem obisku pomeni, cakanje.

| pred enim mesecem

5

Dobra hrana in prijazno osebje.

Več mnenj