Gostilna in picerija Endi

  • Tepanje 54, 3210 Slovenske Konjice
  • 81.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Pri nas dobite domač okus s pridihom tradicije in svežine. Izbirate lahko med pestro izbiro jedi z žara, ocvrtih jedi, več vrstami okusnih pic – tudi brez glutena, hamburgerji, lignji pripravljeni na več načinov, raznolika izbira solatnih krožnikov, sladic, manjših prigrizkov in lahkih jedi. V dopoldanskem času ponujamo tudi dnevno sveže tople malice, ki jih po želji dostavimo tudi na delovno mesto. Ob sobotah in nedeljah pa ponujamo tri vrste okusnih menijev kosil, dostopnih za vsak žep. Vsekakor boste našli nekaj za svoj okus.

O nas

Gostilna in picerija Endi že od leta 1992, prijazno odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v prijetnem ambientu ob okusni hrani in izbrani pijači. Najdete nas v kraju Tepanje, ob avtocestnem izvozu Slovenske Konjice. Iz nekoč, majhnega bistroja, je danes zrasla gostilna, ki poleg tradicionalne hrane, nudi tudi dnevno sveže okusne malice, veliko izbiro pic in vikend kosila. Pričakujemo vas v objemu narave, stran od mestnega vrveža, kjer boste uživali v prijazni postrežbi in kakovostni ponudbi.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna in picerija Endi Gostilna in picerija Endi že od leta 1992, prijazno odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v prijetnem ambientu ob okusni hrani in izbrani pijači. Najdete nas v kraju Tepanje, ob avtocestnem izvozu Slovenske Konjice. Iz nekoč, majhnega bistroja, je danes zrasla gostilna, ki poleg tradicionalne hrane, nudi tudi dnevno sveže okusne malice, veliko izbiro pic in vikend kosila. Pričakujemo vas v objemu narave, stran od mestnega vrveža, kjer boste uživali v prijazni postrežbi in kakovostni ponudbi. /upload/restaurant/restaurantee6fa9d58e45d39.jpg
Tepanje 54 3210 Slovenske Konjice
2 +386 3 759 34 13 Gostilna in picerija Endi

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 177 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Zelo zelo dobro. Pica z ocvirki in še jajček gor je bila odlična izbira. Pikantne perutničke s pečenim krompirčkom tudi... Za na koncu pa še čokoladni suflee... Pohvale!

| v zadnjem tednu

5

Gostilna z enostavno ponudbo, a okusno pripravljeno. Prijeten ambient v naravi, blizu AC.

| pred 2 mesecema

1

Ocenjeno je testo za pico, piskot od testa. Mogoce je kriva tudi pecica. Odsvetujem ce greste na pico.

| pred 2 tedni

5

Odlična hrana, prijazno osebje

| pred 10 meseci

2

Srednje prijazno osebje z ustrezno srednje hrano. Rad imam pizze, ampak moreš biti lačen...

Več mnenj