Gostilna in picerija Endi

  • Tepanje 54, 3210 Slovenske Konjice
  • 81.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Pri nas dobite domač okus s pridihom tradicije in svežine. Izbirate lahko med pestro izbiro jedi z žara, ocvrtih jedi, več vrstami okusnih pic – tudi brez glutena, hamburgerji, lignji pripravljeni na več načinov, raznolika izbira solatnih krožnikov, sladic, manjših prigrizkov in lahkih jedi. V dopoldanskem času ponujamo tudi dnevno sveže tople malice, ki jih po želji dostavimo tudi na delovno mesto. Ob sobotah in nedeljah pa ponujamo tri vrste okusnih menijev kosil, dostopnih za vsak žep. Vsekakor boste našli nekaj za svoj okus.

O nas

Gostilna in picerija Endi že od leta 1992, prijazno odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v prijetnem ambientu ob okusni hrani in izbrani pijači. Najdete nas v kraju Tepanje, ob avtocestnem izvozu Slovenske Konjice. Iz nekoč, majhnega bistroja, je danes zrasla gostilna, ki poleg tradicionalne hrane, nudi tudi dnevno sveže okusne malice, veliko izbiro pic in vikend kosila. Pričakujemo vas v objemu narave, stran od mestnega vrveža, kjer boste uživali v prijazni postrežbi in kakovostni ponudbi.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna in picerija Endi Gostilna in picerija Endi že od leta 1992, prijazno odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v prijetnem ambientu ob okusni hrani in izbrani pijači. Najdete nas v kraju Tepanje, ob avtocestnem izvozu Slovenske Konjice. Iz nekoč, majhnega bistroja, je danes zrasla gostilna, ki poleg tradicionalne hrane, nudi tudi dnevno sveže okusne malice, veliko izbiro pic in vikend kosila. Pričakujemo vas v objemu narave, stran od mestnega vrveža, kjer boste uživali v prijazni postrežbi in kakovostni ponudbi. /upload/restaurant/restaurantee6fa9d58e45d39.jpg
Tepanje 54 3210 Slovenske Konjice
2 +386 3 759 34 13 Gostilna in picerija Endi

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 184 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Lokacija cudovita, velika terasa, izgledalo je obetavno. Zal pa se je zapletlo pri hrani. Pri treh zasedenih mizah, od tega smo le pri dveh jedli, nam je natakarica prinesla napacne jedi. Pica klasika brez gob je imela jajce (ki je seveda dodatek, ki ga nismo narocili). To je posledicno pomenilo, da otrok dela z jajcem ni zelel pojesti in smo mu mogli narociti dodatno jed, da se je najedel. Natakarica se ni niti opravicila in ni ponudila, da se mu spece novo pico, pac pa ji je bilo samoumevno, da bo to pojedel. Naslednja narocena jed so bili polnjeni kalamari na zaru - dobili smo jih brez polnila. Natakaricin komentar je bil, pardon, se zgleda s kuharico nisva dobro razumeli. Porcija je bila tako majhna, da nam je slo kar malo na jok in na smeh hkrati. Na racunu je bil breskov sok, namesto jabolcnega, ki smo ga pili. Narocen je bil puranji zrezek, na racunu piscancji.. v glavnem, cela zmesnjava, pa prazna picerija je bila, no. Smo zelo razocarani, predvsem nad odnosom zaposlene. Razumemo, da se kdaj kaj zamesa, vendar se opravicis in stranki das vedeti, da ima moznost menjave oz dobiti tisto kar je narocila. Zal nas ne bo vec sem, ceprav so bile jedi okusne.

| pred enim mesecem

5

Zelo zelo dobro. Pica z ocvirki in še jajček gor je bila odlična izbira. Pikantne perutničke s pečenim krompirčkom tudi... Za na koncu pa še čokoladni suflee... Pohvale!

| pred enim mesecem

5

Gostilna z enostavno ponudbo, a okusno pripravljeno. Prijeten ambient v naravi, blizu AC.

| pred 3 meseci

1

Ocenjeno je testo za pico, piskot od testa. Mogoce je kriva tudi pecica. Odsvetujem ce greste na pico.

| v zadnjem tednu

5

Zadovoljni. Hrana je bila dobra, postrežba tudi.

Več mnenj