X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Kmečka hiša Ojstrica

  • Logarska dolina 13a, 3335 Solčava
  • 83.1 km
  • Odprto

O nas

Penzion Ojstrica ***, leži sredi krajinskega parka v alpsko ledeniški dolini v osrčju Logarske doline, na 760 metrov nadmorske višine. Dragi prijatelji in gosti Kmečke Hiše Ojstrica*** če imate željo po odkrivanju naravnih in kulturnih posebnostih Logarske doline, vas vabimo da nas obiščete in se naužijete novih moči ter preživite nekaj sproščajočih dni z nami v mirni idili s pogledom na dvatisočake.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Kmečka hiša Ojstrica Penzion Ojstrica ***, leži sredi krajinskega parka v alpsko ledeniški dolini v osrčju Logarske doline, na 760 metrov nadmorske višine. Dragi prijatelji in gosti Kmečke Hiše Ojstrica*** če imate željo po odkrivanju naravnih in kulturnih posebnostih Logarske doline, vas vabimo da nas obiščete in se naužijete novih moči ter preživite nekaj sproščajočih dni z nami v mirni idili s pogledom na dvatisočake. /upload/restaurant/kmecka-hisa-ojstrica-solcava.jpg
Logarska dolina 13a 3335 Solčava
+386 3 838 90 51 Kmečka hiša Ojstrica

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 211 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Postrežba počasna, vendar prijazna in prilagodljiva. Gobja juha je iz šampinjonov, zelo slana. Ajdovi žganci nekuhani. Neenakomerno postrežena družba. Eden izmed nas je dobil pol ure prej kot ostali. Kava odlična.

| pred enim mesecem

3

Ambient prijeten, lokacija top, a kaj, ko gobova juha ni bila ne gobova, ne juha, ampak slana gošča z 1 rezino šampinjona. Mi je bilo slabo, ko sem pojedel.

| pred 3 tedni

5

Zelo lepo, okusna hrana, super osebje... Priporočam 🤗

| pred 2 mesecema

5

Obvezen postanek. Toplina, domačnost in prijazno osebje.

Več mnenj