X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Grof

  • Vransko 12, 3305 Vransko
  • 53.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Puranji zrezek po dunjasko, pomes, solata          4,90€
Golaž grof (ciganski golaž, rahlo pikantno)          4,90€
Ocvrt sir, pomes, tatarska omaka, solata              4,90€
Pice:                                                                      4,90€
Klasična
Tuna
Mesna
Pečenica, pražen krompir, dušeno zelje                4,90€
(sezonsko)
Špageti po bolonsko, solata                                  4,90€
Špageti carbonara, solata                                     4,90€
Solatni krožnik s piščancem/tuno                          4,90€
Dnevna malica                                                       4,90€                                                            

O nas

Leta 1901 je Johan Goričan postavil lasten vinotoč. Vprege, kočije in konje so zamenjali avtomobili in avtobusi. Nešteto obiskovalcev se je sprehodilo skozi naše duri. Čas prinaša spremembe in od prvega dne, ko se je plačevalo še z goldinarji, do danes, ko plačujemo v skupni evropski valuti, so se spreminjale tudi prehrambne navade.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna Grof Leta 1901 je Johan Goričan postavil lasten vinotoč. Vprege, kočije in konje so zamenjali avtomobili in avtobusi. Nešteto obiskovalcev se je sprehodilo skozi naše duri. Čas prinaša spremembe in od prvega dne, ko se je plačevalo še z goldinarji, do danes, ko plačujemo v skupni evropski valuti, so se spreminjale tudi prehrambne navade.
/upload/restaurant/gostilna-grof-vransko.jpg
Vransko 12 3305 Vransko
2 +386 5 92 33785 Gostilna Grof

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 4689 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

3

Korektna hrana brez izjemne kreativnosti, kar ni nujno slabo. Dovolj velike porcije. Okusno oblikovani krožniki. Cene dovolj spodobne za hrano. Vino rahlo precenjeno, 3.40 eur za dl cabernet sauvignona.. Postrežba ni prepočasna. Ne priporočam za več kot občasni obisk. Lepo urejena notranjost in vrt. Nekakšen novi Štorman je to.. Če pot vodi proti Celju je boljša izbira Picikato.

| v zadnjem tednu

4

Po dolgem času smo se ustavili v gostilni Grof in bilo je dobro. Osebje je prijazno, hrana okusna. Bila je gužva, veliko gostov je čakalo na mizo ampak je uslužbenec, ki sprejema goste zapisoval priimke v zvezek in vse pravično po vrsti posedal za mizo - POHVALA!!! tako, da smo čakali samo 10 minut. Priporočam!

| pred 2 tedni

5

Verjetno najboljša restavracija / gostilna vzhodno od Ljubljane. Kljub veliki zasedenosti se splača počakati na prosto mizo (5 minut res ni veliko glede na kvaliteto kuhinje, postrežbe in odlične cene) Absolutno priporočam!

| v zadnjem tednu

5

Zelo odlična hrana🍗🍖🍔🍟🍕🍝🍲🍛🍜🍧🍨🍦🍰🍮🎂

| pred 2 mesecema

4

Ne morem še povsem realno opisati gostišča Grof ampak če povzamem samo prvi vtis obiska je zelo pozitiven. Že sama zgradba in parking pred njo nakaže da gre za bolj urejeno gostišče. Tudi po številu obiskovalcev ti da misliti da je gostišče popularno. Osebje ki je zaposleno v Grofu je zelo prijazno in vsi te pozdravljajo ko prideš v stavbo. Zaposleni imajo vsi zelo urejene uniforme in takoj opaziš da so pridni in delavni. Skratka opaziš profesionalnost med zaposlenimi. Tako kot zgleda zgradba od zunaj je tudi znotraj. Miz je veliko, tako zunaj kot notri. Za moj prvi obisk sem si naročila pizzo in lahko rečem da je izbira velika in cene zmerne. Tudi nad velikostjo se ne morem pritoževati saj so res obilne. Male pizze so velike kot marsikje drugje srednje. Obloženost in okus je eden boljših do sedaj. Urejenost gostišča, profesionalnost, velikost obroka, cene in ambient vsekakor prepričajo! Izhod iz avtoceste Vransko in v minuti ste pri Grofu. Absolutno priporočam!

Več mnenj