Gostilna Grof

  • Vransko 12, 3305 Vransko
  • 40.1 km
  • Zaprto

Ponudba

                                               

O nas

Leta 1901 je Johan Goričan postavil lasten vinotoč. Vprege, kočije in konje so zamenjali avtomobili in avtobusi. Nešteto obiskovalcev se je sprehodilo skozi naše duri. Čas prinaša spremembe in od prvega dne, ko se je plačevalo še z goldinarji, do danes, ko plačujemo v skupni evropski valuti, so se spreminjale tudi prehrambne navade.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna Grof Leta 1901 je Johan Goričan postavil lasten vinotoč. Vprege, kočije in konje so zamenjali avtomobili in avtobusi. Nešteto obiskovalcev se je sprehodilo skozi naše duri. Čas prinaša spremembe in od prvega dne, ko se je plačevalo še z goldinarji, do danes, ko plačujemo v skupni evropski valuti, so se spreminjale tudi prehrambne navade.
/upload/restaurant/gostilna-grof-vransko.jpg
Vransko 12 3305 Vransko
+386 5 92 33785 Gostilna Grof

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 6018 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Zelo urejena gostilna. Parkirnih mest je dovolj. Je ogromna gostilna tako zunaj kot znotraj. Sprejme lahko tudi 100 gostov. Vse je zasedeno kar govori o tem, da si zasluži pozornost. Hra na je prav dobra in dokaj hitra postrežba. Moti me prepih v notranjih prostorih in to, da je wc v prvem nadstropju. Je izredno čisto, vrhunsko. Tu se dobi od malic do kosil in različne hrane po naročilu. Pogrešam malce dobro staro kuhinjo, kjer je bil manj hiter način peke mesa, vsekakor pa daleč najboljši. Kruh imajo svoj, domači, odličen.

| pred 2 mesecema

5

Gostilna Grof je dostopna hitro ob izvozu avtoceste A1 iz smeri Ljubljana ali iz smeri Maribor, v bistvu nekje na pol poti, na Vranskem. Ima zelo veliko parkirisce, kjer je dovolj prostora za invalide in tudi motoriste. Gostilna vsakodnevno nudi odlicno izbiro okusnih malic za dostopno ceno. Ob predhodni najavi vam oranizirajo omizje v posebnih sobah v nadstropju,kjer je tudi igralnica ali v pritlicju v zimskem vrtu oziroma v drugih prostorih. Osebje se za vsakega gosta potrudi, postrezma je sorazmerno hitra,kar seveda vpliva stevilo gostov,ki se v trenutku vasega obiska v gostilni nahajajo. Gostilna je obicajno precej polna, a se gostje,sploh v casu malic, tudi hitro odpravijo. Hrana je odlicna, od mesnih in vegetarijanskih jedi do sladic, tudi bolj pisebnih, se najdejo na njihovem meniju. Vsekakor je gostilna Grof gostilna,kamor povabite tufi zahtevne goste, poslovne partnerje, ko praznujete s sorodniki,prijatelji ali pa imate le zeljo, da s hcerko,sinom pojeste kaj ob posebni priloznosti ali le zaradi prijetnega ambienta in odlicno pripravljene hrane vrlih kuharic in kuharjev. Moje mnenje je,da se v gostilni Grof clovek pocuti odlicno, odide pa s prijetnimi vtisi in z zeljo po se...

| v zadnjem tednu

5

Dobra hrana, zelo prijazna postrežba, veliko parkirišče, malce drago, moram pa reči da je po svoje za dobro hrano in ponudbo nasploh kar realna. Vseeno priporočam.

| pred enim tednom

5

Stara priznana gostilna, kjer ne oddideš lačen. Velika ponudba, obilne porcije ter zmerne cene. Osebje je prijazno in hitro pri postrežbi.

| pred 2 tedni

5

Gostilna Grof je zelo dostopna ob izvozu avtoceste A 1, v bistvu nekje na pol poti, na Vranskem. Gostilna Grof je ogromna gostilna tako zunaj kot znotraj, ter zelo urejena.Ima zelo veliko parkirišče, kjer je dovolj prostora tudi za invalide. Hrana je odlična, od mesnih in vegetarijanskih jedi ter sladic. Osebje se za vsakega gosta potrudi, postrežba je hitra.

Več mnenj