Gostilna in pizzeria Golobček

  • Vransko 31, 3305 Vransko
  • 40.4 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Stara ljudska pripovedka pravi, da se je ime Vransko razvilo iz imena ptice vrane. Nekoč naj bi bilo namreč v vranski kotlini jezero, kjer so se zbirale vrane. Kasneje so jezero prekopali, osušili in na njegovem mestu zgradili naselje, kjer imamo od leta 1989 eno najstarejših picerij v Sloveniji.

Golobček Bed & Pizza Hostel se nahaja v središču naselja Vransko in je od glavne avtocestne povezave Ljubljana – Maribor oddaljen le slab kilometer.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Gostilna in pizzeria Golobček Stara ljudska pripovedka pravi, da se je ime Vransko razvilo iz imena ptice vrane. Nekoč naj bi bilo namreč v vranski kotlini jezero, kjer so se zbirale vrane. Kasneje so jezero prekopali, osušili in na njegovem mestu zgradili naselje, kjer imamo od leta 1989 eno najstarejših picerij v Sloveniji.

Golobček Bed & Pizza Hostel se nahaja v središču naselja Vransko in je od glavne avtocestne povezave Ljubljana – Maribor oddaljen le slab kilometer.
/upload/restaurant/gostilna-in-pizzeria-golobcek-vransko.jpg
Vransko 31 3305 Vransko
2 +386 3 57 25 360 Gostilna in pizzeria Golobček

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 683 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

4

Pizzeria Golobcek Vransko, je skriti biser med pizzeriami. Je pizzeria s tradicijo, krušno pečjo in prijetnim letnim vrtom. Velika izbira pizz, tudi sezonskih. Imajo tri različne cene pizz (majhna, normalna, družinska). Osebje prijazno, korektno. Pizzopekička je bila mlada gospodična. Malo neobičajen delovni čas, saj je pizzerija od ponedeljka do srede zaprta. Ostale dni 14h-21h. V soboto, žal, zaprejo že ob 21h. Odličen, domač tiramisu. 🤤 Se še vrnem.

| pred 2 mesecema

4

Zelo dobra pica, prijetno okolje. Postrežba prijazna, nekoliko počasna. To pripisujem dejstvu, da je veliko oz. večina zelo mladih natakarjev, kar je seveda pozitivno, nekje si morajo nabrati izkušnje. Vse skupaj dobra izkušnja. Še gotovo pridem.

| pred 3 tedni

5

Odlične pice iz krušne peči .Hitra postrežba .Pica je pečena v dveh minutah . Velika izbira pic .

| pred 2 tedni

5

Prijazno osebje, odlične pice. Zelo primerne cene.

| pred 3 meseci

4

Nadvse dobra pizza, veliko vegetarijanskih. Postrežba prijazna in hitra, cene normalne

Več mnenj