Gostišče Štorman

  • Rimska cesta 10, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 53.7 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Gostilna Štorman Šempeter je prijetna gostilna v osrčju Savinjske doline, doline zelenega zlata - hmelja, ob zdaj že stari magistralni cesti in 2 km od avtocestnega izvoza. Tu se je pred 36 leti v takratnem "Bistroju Štorman" začelo naše gostinstvo. Ponudba obsega vse od toplih dopoldanskih obrokov, dnevnih kosil, jedi po naročilu iz jedilnega lista in dodatnih sezonskih ponudb do posebnih slavnostnih menijev, skratka kulinarična ponudba za vse priložnosti prilagojena posameznikovim željam.

Nudimo

Catering
Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Štorman Gostilna Štorman Šempeter je prijetna gostilna v osrčju Savinjske doline, doline zelenega zlata - hmelja, ob zdaj že stari magistralni cesti in 2 km od avtocestnega izvoza. Tu se je pred 36 leti v takratnem "Bistroju Štorman" začelo naše gostinstvo. Ponudba obsega vse od toplih dopoldanskih obrokov, dnevnih kosil, jedi po naročilu iz jedilnega lista in dodatnih sezonskih ponudb do posebnih slavnostnih menijev, skratka kulinarična ponudba za vse priložnosti prilagojena posameznikovim željam. /upload/restaurant/gostisce-storman-sempeter-v-savinjski-dolini.png
Rimska cesta 10 3311 Šempeter v Savinjski dolini
2 +386 37 038 300 Gostišče Štorman

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 737 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Zelo prijazno osebje. Res se ti posvetijo vprašajo za mnenje ponudijo jedi. Moram pa še pohvaliti eno glavno res izjemno jed in to so pirini rezanci z lososom v smetanovi omaki z bučkami, in pa izjemno dobro sladico in to je čokoladni mousse, ki ga tam pripravljajo in je res izjemen toplo priporočam. Z veseljem se vrnem :)

| pred enim mesecem

5

Zelo dobra hrana in velike porcije. Cene so primerne. Osebje zelo prijazno. Tu sem jedla najboljšo pannacoto. Zagotovo se še vrnemo.

| pred enim mesecem

4

Hitra, kvalitetna postrežba. Odlična hrana, po zelo dostopnih cenah. Prišel sem lačen in tečen ;-) , odšel zelo zadovoljen in sit... ! Pridem kmalu ponovno !

| pred 8 meseci

5

Prijetna gostilna ,primerna tudi za različne zaključke .Dobra hrana ,in prijetna postrežba .Gostilna je kar obiskana .Na dobro malico, ali pijačo... prihajajo tudi policisti👍😃. Priporočam jo vsem .

| pred 2 tedni

5

Odlična izbira, dobra hrana, prijazno osebje, še pridemo 👍

Več mnenj