X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna s prenočišči Jurček

  • Cesta na Roglo 4b, 3214 Zreče
  • 46.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Pod zelenimi obronki Pohorja, v neposredni bližini Term Zreče se nahaja Gostilna Jurček. V prijetnem okolju vam nudijo pristne domače jedi, še posebej poznani pa so po raznovrstnih specialitetah iz gob in pečenem odojku. Njihove jedi odlikuje predvsem odlična kvaliteta, saj jih pripravljajo iz hrane, pridelane na sonaraven način, ki dajejo edinstven in poln okus. Kuhajo po receptih naših babic in ponovno odkrivajo žal že pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostilna s prenočišči Jurček Pod zelenimi obronki Pohorja, v neposredni bližini Term Zreče se nahaja Gostilna Jurček. V prijetnem okolju vam nudijo pristne domače jedi, še posebej poznani pa so po raznovrstnih specialitetah iz gob in pečenem odojku. Njihove jedi odlikuje predvsem odlična kvaliteta, saj jih pripravljajo iz hrane, pridelane na sonaraven način, ki dajejo edinstven in poln okus. Kuhajo po receptih naših babic in ponovno odkrivajo žal že pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja. /upload/restaurant/gostilna-s-prenocisci-jurcek-zrece.jpg
Cesta na Roglo 4b 3214 Zreče
2 +386 41 686 725 Gostilna s prenočišči Jurček

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 250 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

V nedeljo smo se vracali z izleta in se ustavili. Stregel nam je mlad fant, zelo prijazen in prijeten. Ce se kdaj zaidemo tja, se zagotovo ustavimo. Imajo oooodlicne pice in žal bi mi bilo, ce bi se peljala mimo.

| pred enim tednom

4

Jedla sva dobro in za zmerno ceno.

Več mnenj