X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Smogavc

  • Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
  • 50.4 km
  • Odprto

O nas

Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostišče Smogavc Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja. /upload/restaurant/gostisce-smogavc-zrece.jpg
Gorenje pri Zrečah 27 3214 Zreče
+386 3 757 35 50 Gostišče Smogavc

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 484 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Lokacija idealna, prijazna domačnost, pri okusu hrane ni presežkov čeprav so na voljo kulinarično zanimive jedi, so pa cene za to kar dobiš malo preveč poskočne. V prihodnje pa bo potrebno tudi malo sodobnejše renovacije.

| pred enim tednom

5

Top ponudba v idilični vasici na Pohorju. Odlična hrana.

| pred 2 tedni

5

Super gostišče super hrana gostišče z lepim pogledom osebje zelo prijazno

Več mnenj