X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Smogavc

  • Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
  • 50.4 km
  • Odprto

O nas

Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostišče Smogavc Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja. /upload/restaurant/gostisce-smogavc-zrece.jpg
Gorenje pri Zrečah 27 3214 Zreče
+386 3 757 35 50 Gostišče Smogavc

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 550 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

oK sM pA jS pRhAjAm vSaK LeT zA 1.11. Povem po pravic, k ti je čis bad k morš rože nest davno mrtvemu otroku na pokopališče res paše utopit zamorjenost v solnograških žličnikih, ker pač to js ne najdem nikjer drgje in mi bo večno pri srcu. Pa še luštn igrišče je pa zmeri je za zjokat dobr mošt pa še pogled na kravice. Hvala Smogavcu za edin dobr dan v novembru ❤️

| pred 2 tedni

5

Gostišče Smogavc se vedno izkaže za dobro izbiro, ko si po smuku ali zgolj sprehodu v okolici Rogle zaželite dobre hrane. Ponujajo tudi ugodna prenočišča, imajo lepo igralnico za otroke, ter zunanja igrala. Prijazna postrežba.

| pred enim mesecem

3

Lepa lokacija v čudoviti vasici. Na prvo žogo vse super. Prijazne nežno obarvane sobe čakajo na goste. Zunaj igrala, dovolj sprehajalnih poti. Vendar lahko doživiš super hrano in prijazen nasmeh., v naslednjem dnevu ali ob naslednjem obisku pa vse drugače. Nevljudne gostitelje in slabo hrano. Škoda, ker so cene kar zasoljene, kakor na Pohorju nasploh.

Več mnenj