Gostišče Smogavc

  • Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
  • 78.7 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostišče Smogavc Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja. /upload/restaurant/gostisce-smogavc-zrece.jpg
Gorenje pri Zrečah 27 3214 Zreče
2 +386 3 757 35 50 Gostišče Smogavc

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 1079 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Vrhunska ponudba, udobne sobe za prenočitev, top kulinarika ter zelo prijazno osebje. Lokacija v idiličnem okolju sredi narave, brez hrupa in gneče ljudi. Odlična Lokacija za kolesarje in rekreativne pohodnike.

| pred enim mesecem

5

Čudovit podeželski ambient domačnost vrhunska hrana. Priporočam rižoto s šparglji in lososom ter domačo gobovo juho,ki je ena najboljših,kar sem jih kdaj jedel.

| pred enim mesecem

4

Lahko bi označili, kje se lahko samo kaj spije brez extra postrežnine, sploh v našem primeru, ko je bil vrt nezaseden. Tako pa smo se morali presesti iz sončka v senco v prehod kjer prihajajo gosti. Nepotrebno. Sicer postrežba o.k, za kaj več pa ni bilo volje.

| pred 5 meseci

5

Zelo prijeten dvodnevni oddih v gostiscu Smogavc. Nastanjena sva bila v brunarici Macesen,ki je opremljena z finsko in IR savno. Zajtrk je bil obilen,vecerja pa zelo okusna. Osebje ustrezljivo,prijazno in vedno z nasmehom na obrazu. Brez ene pripombe. Se se vrnemo poleti. Priporocam.

Več mnenj