Gostišče Smogavc

  • Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
  • 78.7 km
  • Zaprto

O nas

Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostišče Smogavc Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah. V letu 2007 so gostišče razširili in obnovili ter tako poskrbeli za še večje udobje. Povečale so se tudi prenočitvene zmogljivosti, sedaj imajo na voljo 12 sob in 1 apartma za 4 - 6 oseb. Polepšana je še okolica in terasa. Izpred gostišča se odpira čudovit razgled na sosednje hribe, v dolino pa seže pogled skoraj od Maribora do Celja. /upload/restaurant/gostisce-smogavc-zrece.jpg
Gorenje pri Zrečah 27 3214 Zreče
+386 3 757 35 50 Gostišče Smogavc

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 648 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Lepa okolica, prijazna postrežba, a na jedi smo čakali precej časa, natakar se nam je za to nevšečnost opravičil. Zelo dobra je česnova juha in njihova mešana solata ter tris štrukljev in divjačinski golaž. Cene so cca. 28 EUR/os.

| v zadnjem tednu

4

Zelo lepo, prijazni ljudje, okolica lepa, čista in urejena. Hrana vrhunska. Priporočam samo montažo klime v sobe ali pa vsaj komarne reže. :) Drugače res super in toplo priporočam, zelena terasa zmaga.

| pred 2 tedni

3

Naš natakar je bil najbrž pijan (glede na obnašanje in vonjave), ni si zapomnil pijače, ki smo jo naročili (ni bilo nič ekstra - pivo, kokta in jabolčni), za jesti sem naročil ramstek, dobil pa kotlete... hrana je bila pa dobra in cene normalne, vrnili se pa ne bomo več. Lp

| pred 3 tedni

5

Odlična gostilna z okusno hrano. Sestavine hrane izvirajo iz okoliških krajev in je zelo okusno. Hitra postrežba in odlična hrana, igrišča za otroke, prijeten ambient. Obvezen obisk.

Več mnenj