Izletniška kmetija Ančka

  • Bork 6, 3214 Zreče
  • 76 km
  • Zaprto
Izdelava spletnih strani Izdelava spletnih strani

O nas

Izletniška kmetija Kardun, bolj znana pod imenom Vinotoč Ančka, leži tako rekoč v Zrečah (od zdravilišča je do nje prijeten sprehod), a vendarle na samem, sredi travnikov, ob gozdu na gričku. Če boste razpoloženi, boste lahko pomagali pri kmečkih opravilih; teh nikoli ne zmanjka. Ob vinotoču je travnik za družabne igre (največkrat z žogo, badminton), pozimi pa uredijo sankališče.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Izletniška kmetija Ančka Izletniška kmetija Kardun, bolj znana pod imenom Vinotoč Ančka, leži tako rekoč v Zrečah (od zdravilišča je do nje prijeten sprehod), a vendarle na samem, sredi travnikov, ob gozdu na gričku. Če boste razpoloženi, boste lahko pomagali pri kmečkih opravilih; teh nikoli ne zmanjka. Ob vinotoču je travnik za družabne igre (največkrat z žogo, badminton), pozimi pa uredijo sankališče. /upload/restaurant/izletniska-kmetija-ancka-zrece.jpg
Bork 6 3214 Zreče
Izletniška kmetija Ančka

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 116 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Prijazni domaci z domaco hrano in lepim ambientom.se bomo prisli ceprav smo dalec.

| pred 12 meseci

5

Najljubsa tocka za obisk domacinom in turistom. Dobra domaca hrana in pijaca..slavne srede z se bolj slavnim najboljsim pasuljem.poleg pasulja sta na voljo se drugi dve malici. Vsak prvi cetrtek v mesecu je v ponudbi odlicen pecen ali na dunajski nacin prazen piscanes in k njemu ponudijo odlicne solate in v krusni peci pecen kruh. Sladice so tudi vsem znane in okusne..borovnicev ali jabolcni zavitek.sladki peceni struklji..in se se najde. Pa steklenice domacega soka z brusnicami in metinimi listi.zasluzi cisto 10!

| v zadnjem tednu

5

Enkratno za lakoto

| pred 3 leti

5

Dobre malice vsako sredo Ter domača hrana po predhodnem naročilu

| pred 2 mesecema

5

Domačnost, odlična hrana.

Več mnenj
Izdelava spletnih strani

Ni podatka o kontaktu.