Gostilna Budič

  • Zagrebška cesta 9, 8250 Brežice
  • 86.6 km
  • Odprto

Ponudba

V Gostilni ob "Sotočju" ohranjamo tradicijo domače slovenske kuhinje, izbirate pa lahko tudi iz bogate a la'carte ponudbe, tako da ustrežemo vsem okusom. Razvajali vas bomo tako s solatami kot samostojnimi jedmi s pršutom, parma sirom, tuno, piščancem; testeninami, jedmi iz voka z veliko zelenjave, postrvmi, pečenko s praženim krompirjem ter jedmi po naročilu. Po kosilu vas bomo posladkali s slastnimi štrukeljci z orehi. V zimskem času vam ponudimo tudi domače koline.

​Naša ponudba je primerna za slavnostna, poročna, poslovna kosila ali večerje ter za zaključene družbe.

O nas

Tam, kjer se lena voda zelene Krke druži z bodrimi valovi bistre Save, prav tam se nahaja "Gostilna ob sotočju in prenočišča", v vasici Čatež ob Savi pod obronki Gorjancev na jugovzhodu Slovenije, tam kjer so jutra bližje soncu. Obdajajo nas mehki dolenjski griči posejani z vinogradi.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Budič Tam, kjer se lena voda zelene Krke druži z bodrimi valovi bistre Save, prav tam se nahaja "Gostilna ob sotočju in prenočišča", v vasici Čatež ob Savi pod obronki Gorjancev na jugovzhodu Slovenije, tam kjer so jutra bližje soncu. Obdajajo nas mehki dolenjski griči posejani z vinogradi. /upload/restaurant/gostilna-budic-brezice.jpg
Zagrebška cesta 9 8250 Brežice
+ 386 7 49 90 450 Gostilna Budič

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 111 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Zame še vedno gostilna ki jo obiščem vedno ko se pripeljem iz Brežic čez Savo! Družina Budič je vedno prijazna in predana svojemu delu, kar se čuti tudi pri njihovi odlični kulinariki!!

| pred 2 letoma

3

Malo jih je povozil čas. Sicer pa prijazno osebje in poceni nočitve.

Več mnenj