X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Humek

  • Ulica bratov Gerjovičev 32, 8257 Dobova
  • 13.7 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

V sezoni vsak petek pečemo na žaru odojka ali pa kozlička. Ponosni smo na specialitete hiše, to so jedi iz žrebičkovega mesa. Poleg okusne hrane se poda tudi kakovostno vino iz bizeljskih gričev. Za različne priložnosti sprejmemo tudi zaključne družbe do 80 oseb.

O nas

Nahajamo se ob glavni cesti v Dobovi. V prijetnem ambientu se boste počutili sproščeno, prijazno osebje vam bo postreglo z dnevno svežimi malicami, konec tedna pa tudi z nedeljskimi kosili. Za naše goste pripravljamo tudi več vrst zrezkov iz puranjega, svinjskega ali pa telečjega mesa, v sezoni pa vsak petek pečemo na žaru odojka ali pa kozlička. Ponosni smo na specialitete hiše, to so jedi iz žrebičkovega mesa. Poleg okusne hrane se poda tudi kakovostno vino iz bizeljskih gričev.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Gostilna Humek Nahajamo se ob glavni cesti v Dobovi. V prijetnem ambientu se boste počutili sproščeno, prijazno osebje vam bo postreglo z dnevno svežimi malicami, konec tedna pa tudi z nedeljskimi kosili. Za naše goste pripravljamo tudi več vrst zrezkov iz puranjega, svinjskega ali pa telečjega mesa, v sezoni pa vsak petek pečemo na žaru odojka ali pa kozlička. Ponosni smo na specialitete hiše, to so jedi iz žrebičkovega mesa. Poleg okusne hrane se poda tudi kakovostno vino iz bizeljskih gričev. /upload/restaurant/gostilna-humek-dobova.jpg
Ulica bratov Gerjovičev 32 8257 Dobova
2 + 386 7 452 22 00 Gostilna Humek

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 50 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Lepa lokacija in zelo sproščeno druženje z ljudmi in kaj je najbolj pomembno hrana je bila tudi prva stran...

| pred enim mesecem

5

Zelo prijazen natakar in enkratna hrana !

| pred 6 meseci

5

Odlično kot vedno

| pred 11 meseci

5

Super prijazni odlična hrana in pijača

Več mnenj