X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Kocjan

  • Stara vas-Bizeljsko 63, 8259 Bizeljsko
  • 15.3 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Raznovrstna hrana z domačim okusom je lastnost, ki krasi ponudbo gostilne KOCJAN. Slasten domač kruh (koruzen, ajdov, črni, beli), izredna domača juha (gobova, goveja), plošca KOCJAN (naložena s pečenim pišcancem, pečenko, odojkom, pariškim zrezkom,mlinci, praženim krompirjem, rižem, ...), pečena raca, polnjena telečja prsa, jagenjček, kozliček, domače sezonske jedi (kot so npr. krvavice z zeljem), raznovrstne priloge ter solate, slastne domače sladice ( kot so jabolčni in sirov štrudelj, bizeljska gibanica, ajdova potica, palačinke) so le nekaj jedi izmed pestre ponudbe GOSTILNE KOCJAN.

O nas

Gostilna Kocjan leži v jugovzhodnem delu Slovenije 15 km od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna je začela obratovati leta 1982 kot "Bife", ki se je s časoma spreminjal ter prilagajal. Danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme tudi do 300 ljudi.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Kocjan Gostilna Kocjan leži v jugovzhodnem delu Slovenije 15 km od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna je začela obratovati leta 1982 kot "Bife", ki se je s časoma spreminjal ter prilagajal. Danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme tudi do 300 ljudi. /upload/restaurant/gostilna-kocjan-bizeljsko.jpg
Stara vas-Bizeljsko 63 8259 Bizeljsko
2 + 386 7 49 51 090 Gostilna Kocjan

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 256 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Lepo, okusno.

| pred 4 meseci

5

Zelo dobra hrana, prijetno osebje in odlicen ambient. Priporocam, da tudi vi dozivite njihovo gostoljubnost.

| pred 3 meseci

5

Domaca, okusna hrana....topel ambient,,,,,poleti prijetne in velike terase....igrisče za otroke....velik parking

| pred 9 meseci

5

Fino fajn

| pred enim letom

5

Okusna pristna domaca hrana, cudovit ambient, ustrezno nizje cene od pricakovanja, neverjetno hitro in konkretno odzivanje in postrezba osebja glede na polno zasedene kapacitete. Pohvalno v polni meri, od prijaznosti do gurmanskih uzitkov. Cudovit razgled na celotno okolico hribckov in gricev seze preko Sotle. Priporocam!

Več mnenj