X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Kocjan

  • Stara vas-Bizeljsko 63, 8259 Bizeljsko
  • 7294 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Raznovrstna hrana z domačim okusom je lastnost, ki krasi ponudbo gostilne KOCJAN. Slasten domač kruh (koruzen, ajdov, črni, beli), izredna domača juha (gobova, goveja), plošca KOCJAN (naložena s pečenim pišcancem, pečenko, odojkom, pariškim zrezkom,mlinci, praženim krompirjem, rižem, ...), pečena raca, polnjena telečja prsa, jagenjček, kozliček, domače sezonske jedi (kot so npr. krvavice z zeljem), raznovrstne priloge ter solate, slastne domače sladice ( kot so jabolčni in sirov štrudelj, bizeljska gibanica, ajdova potica, palačinke) so le nekaj jedi izmed pestre ponudbe GOSTILNE KOCJAN.

O nas

Gostilna Kocjan leži v jugovzhodnem delu Slovenije 15 km od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna je začela obratovati leta 1982 kot "Bife", ki se je s časoma spreminjal ter prilagajal. Danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme tudi do 300 ljudi.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Kocjan Gostilna Kocjan leži v jugovzhodnem delu Slovenije 15 km od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna je začela obratovati leta 1982 kot "Bife", ki se je s časoma spreminjal ter prilagajal. Danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme tudi do 300 ljudi. /upload/restaurant/gostilna-kocjan-bizeljsko.jpg
Stara vas-Bizeljsko 63 8259 Bizeljsko
2 + 386 7 49 51 090 Gostilna Kocjan

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 215 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana in zelooooo prijazna postrežba, super otroško igrišče in prijetna naravna klima na zgornji terasi tudi v vročem dnevu. Odlično 5*. Ponovimo, definitivno!

| pred enim mesecem

5

Okusna hrana, sveže in domače, hitra postrežba, prijazno osebje, ugodna cena.

| pred 4 meseci

5

Imeli smo praznovanje našega soseda 70 letnico,bilo je super hrana odlična,okusno vse.Čestitke celi ekipi,posebej pa Ivanki.

| pred enim mesecem

5

Prfektna hrana,odlicna postrezba,igrala za otroke......

| pred 5 meseci

5

Priporočam skupinam,ker imajo veliko dvorano primerno za svatbe ali večja slavja .Seveda tudi manjše skupine bodo hitro in dobro jedel in pile. Lepo urejen parkinih.

Več mnenj