Huda.

  • Cesta prvih borcev 7, 8250 Brezice
  • 85.6 km
  • Odprto

Ponudba

PICE
KRUH
PIJAČE
VEGANSKE JEDI
JUHE
SOK
SLADICE

O nas

Pice in ostale dobrote!

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Huda. Pice in ostale dobrote! /upload/restaurant/restaurant67161ad9328503c.png
Cesta prvih borcev 7 8250 Brezice
+386 6 814 10 60 Huda.

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 64 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 tedni

5

Dobra pizza. Ena boljših v Posavju. Majhna izbira pijače. Prijazna postrežba. Žal le, da so bile na pizzi gobice, čeprav prosili brez.... 😊🤪🤪🤪

| pred 7 meseci

4

Palec gor fantom za tako pogumno potezo! Prvi velik minus, ker v letu 2020 ni mozno placilo s kartico! Prvic sem bil v taki vrste picerije... Testo nic posebnega, nama se je zdelo enako kot v ostalih picerijah. Pica je bila okusna in po njej nisem imel tezav, kot jih imam pri ostalih picerijah. Sem bil pa se vedno lacen... ampak ok, jst pac veliko pojem. To, da je izbor pic majhen in z rahlo cudnimi kombinacijam sprejem, ce so se pac odlocili biti drugacni. Izbor pijac je tudi res kratek, vendar zame dovolj, sem dobil, kar sem zelel. Prebral sem veliko ocen in tiste ta slabe glede natakarja mislim, da so kr na mestu. Sam sicer nimel tezav, ker sem bil malo pripravljen:)) vendar sem videl, da je drugacen, kot smo jih vajeni, se posebno v tej okolici. Tako, da verjamem, da komu ni vsec. Ambijent mi je vsec, bi pa spremenil 2 stvari; Zarnice nad mizam bi zamenjal za manj svetle z bolj cozy barvo svetlobe. Pa eno mizo bi dal ven, ker mi ni vsec, da se skoraj dotikam soseda za sosednjo mizo.

| pred 7 meseci

5

Če si želim pizzo in to vrhunsko pizzo, grem v Hudo. Berem komentarje in mi nekaj ni jasno... Če imajo fantje koncept, ki se ga držijo in na katerem so delali, potem jim dam za prav, da ne popuščajo. Če ugodijo eni želji, potem morajo vsem. Huda pač ni še ena pizzeria, kjer boste lahko naročali koruzo, tatarsko in ostale dodatke ter odkrivali toplo vodo. Takih pizzerij je v Posavju koliko ti srce želi. Jst sm vesel, da je Huda čisto nasprotje, saj ne ješ samo pizzo, ampak se razvajaš s posebnimi in drugačnimi okusi. Pristop do strank imajo fantje drugačen, sproščen in to mi je všeč, pač ljudje so radi takoj užaljeni, čeprav nimajo bit zakaj. Tisti, ki ne komplicira, mislim, da ne bo imel težav z natakarjem, niti s hrano. Vse piše jasno in edino, če ne znaš brat, boš presenečen nad okusi. Če se reče, da počakaš, počakaj. Če se reče, da so pizze pač takšne kot so, so takšne kot so. Če je gor parmezan, je pač gor parmezan. Pizze so vrhunske in hvala, da niste sam še ena pizzerija. Vsi, ki vemo kaj je hrana, koliko truda je vloženega v vsako pizzo, da dobiš končni izdelek, se bomo vedno vračal. Ostali pa bodo pač šli v Santa Lucijo, Valentino ali Italijo. Bo več prostora za nas :) Keep up the good work! Mate moj support!

| pred 6 meseci

5

Fantasticna pizzerija, brez pomislekov bi lahko rekli da gre za eno najboljsih pizzerij v Sloveniji. Kakovost ponudbe nad pricakovanji, postrezba odlicna in izjemen ambient. Vse pohvale! Ce se ne da dobiti proste mize pa je to vec kot ocitno znak da je ponudba res perfektna. Ne ozirajte se na negativne komentarje teh je vedno povsod dovolj in najveckrat nimajo nekega pametnega smisla. Ta pizzerija je nekaj posebnega in si zasluzi cisto petko!

Več mnenj