X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Huda.

  • Cesta prvih borcev 7, 8250 Brezice
  • 9.1 km
  • Zaprto

Nudimo

Kreditne kartice
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Huda. /upload/restaurant/restaurant67161ad9328503c.png
Cesta prvih borcev 7 8250 Brezice
+386 68 141 060 Huda.

Skupna ocena: 3,8

(Skupna ocena je seštevek 46 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Če si želim pizzo in to vrhunsko pizzo, grem v Hudo. Berem komentarje in mi nekaj ni jasno... Če imajo fantje koncept, ki se ga držijo in na katerem so delali, potem jim dam za prav, da ne popuščajo. Če ugodijo eni želji, potem morajo vsem. Huda pač ni še ena pizzeria, kjer boste lahko naročali koruzo, tatarsko in ostale dodatke ter odkrivali toplo vodo. Takih pizzerij je v Posavju koliko ti srce želi. Jst sm vesel, da je Huda čisto nasprotje, saj ne ješ samo pizzo, ampak se razvajaš s posebnimi in drugačnimi okusi. Pristop do strank imajo fantje drugačen, sproščen in to mi je všeč, pač ljudje so radi takoj užaljeni, čeprav nimajo bit zakaj. Tisti, ki ne komplicira, mislim, da ne bo imel težav z natakarjem, niti s hrano. Vse piše jasno in edino, če ne znaš brat, boš presenečen nad okusi. Če se reče, da počakaš, počakaj. Če se reče, da so pizze pač takšne kot so, so takšne kot so. Če je gor parmezan, je pač gor parmezan. Pizze so vrhunske in hvala, da niste sam še ena pizzerija. Vsi, ki vemo kaj je hrana, koliko truda je vloženega v vsako pizzo, da dobiš končni izdelek, se bomo vedno vračal. Ostali pa bodo pač šli v Santa Lucijo, Valentino ali Italijo. Bo več prostora za nas :) Keep up the good work! Mate moj support!

| v zadnjem tednu

4

Palec gor fantom za tako pogumno potezo! Prvi velik minus, ker v letu 2020 ni mozno placilo s kartico! Prvic sem bil v taki vrste picerije... Testo nic posebnega, nama se je zdelo enako kot v ostalih picerijah. Pica je bila okusna in po njej nisem imel tezav, kot jih imam pri ostalih picerijah. Sem bil pa se vedno lacen... ampak ok, jst pac veliko pojem. To, da je izbor pic majhen in z rahlo cudnimi kombinacijam sprejem, ce so se pac odlocili biti drugacni. Izbor pijac je tudi res kratek, vendar zame dovolj, sem dobil, kar sem zelel. Prebral sem veliko ocen in tiste ta slabe glede natakarja mislim, da so kr na mestu. Sam sicer nimel tezav, ker sem bil malo pripravljen:)) vendar sem videl, da je drugacen, kot smo jih vajeni, se posebno v tej okolici. Tako, da verjamem, da komu ni vsec. Ambijent mi je vsec, bi pa spremenil 2 stvari; Zarnice nad mizam bi zamenjal za manj svetle z bolj cozy barvo svetlobe. Pa eno mizo bi dal ven, ker mi ni vsec, da se skoraj dotikam soseda za sosednjo mizo.

| v zadnjem tednu

5

Huda. pizza.. Hud ambient.. Huda izbira in hudi okusi in kombinacije.. 👌🏼 Huda ekipa, svaka čast dečki, keep up with the good work.. 👊🏼 Huda spika in končno ena huda zadeva v Brežicah 🙏🏼 Jst se z veseljem vračam ❤️ Huda. pizza is lajf 🍕🍕🍕

Več mnenj