X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Oštarija Debeluh

  • Trg izgnancev 7, 8250 Brežice
  • 8.7 km
  • €€€
  • Zaprto

Ponudba

Debeluhova tortica govejega tatarja z gosjimi jetri je že ponarodela! Nastrgan biftek, ki se je mariniral v juhi muškatnega oreščka, na njem kocke pečenih gosjih jeter, na vrhu pa gratinirano prepeličje jajce. Pravzaprav souffle. Vse skupaj kot začimba dopolni kava, objame pa tekoči oreh. Debeluhove jedi – kako zafrkljivo ime! – so preproste, čeprav so videti umetniške. Poudarek je na sestavinah in ohranjanju okusov. Debeluh ve, kje je doma, pozna svoje prednike in svoje podnebje. Predvsem pa brez skrbi: pri Debeluhu se ne boste zredili, pa čeprav bo hodov več kot ima Debeluhov žar na oglje rešetk, in vin več kot se jih boste jutri spomnili. Od dobrega se, namreč, ne redi!

O nas

Takšne so francoske podeželske gostilne, v katerih se vedno odlično je! Poštirkani pogrinjki, visoki peclji, pridušena svetloba, mehke barve, nered, ki deluje urejeno, jazz in: “Dobrodošli!” Kar takoj ti ponudijo pet šampanjcev in štiri penine in predlagajo, da se jim prepustiš. Dobra odločitev!

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Oštarija Debeluh Takšne so francoske podeželske gostilne, v katerih se vedno odlično je! Poštirkani pogrinjki, visoki peclji, pridušena svetloba, mehke barve, nered, ki deluje urejeno, jazz in: “Dobrodošli!” Kar takoj ti ponudijo pet šampanjcev in štiri penine in predlagajo, da se jim prepustiš. Dobra odločitev! /upload/restaurant/ostarija-debeluh-brezice.jpg
Trg izgnancev 7 8250 Brežice
3 + 386 41 634 830 Oštarija Debeluh

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 216 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Prelep abijent, zelo okusna hrana, osebje in postrezba na visokem nivoju.Vsi so zelo prijazni,pa vendar profesionalni. Z veseljem se se vrnemo.

| pred 4 meseci

5

Nekaj za brbončice

| pred enim letom

5

Vrhunska kulinarika, krasen ambient in super osebje!

| pred enim letom

3

Restavracijo sva, po 11 hodih s spremljavo vin, zapustila z mešanimi občutki. Po eni strani hrana, ki je presegla vsa pričakovanja, po drugi strani pa sprejem, bolje rečeno neprofesionalen odnos chefa, ki se je ves čas (ze pretirano) posvecal le tujim gostom, in ni bil niti ob odhodu iz restavracije sposoben izreči vsaj vljudnostnih fraz, kot so "upam, da ste bili zadovoljni...je bilo vse vredu?", le pozdrav ob odhodu tudi ne bi bil odveč. Vse pohvale gredo mlademu natakarju, ki je s svojo zagnanostjo popravil vtis, ki nama je ostal. Poanta mojega zapisa: za dobro restavracijo ne zadošča le dobra hrana, potrebna je celota....gost mora restavracijo zapustiti zadovoljen.

| pred 5 meseci

5

Mmm..., kot vedno.

Več mnenj