X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Stara gostilna Krulc

  • Mostec 47, 8257 Dobova
  • 11.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Pripravimo vam lahko:

Finger food
Postrežena večerja
Ruski bife
Narezki domačih dobrot
Peka žara pred gosti

O nas

Gostilna Krulc je najstarejša gostilna v Posavju, saj obstaja od leta 1529. Po ustnem izročilu naj bi v tej gostilni obedoval tudi Matija Gubec, vodja slovensko-hrvaškega kmečkega upora. Gostilna se nahaja v vasi Mostec, le streljaj od Term Čatež, od tam se lahko do nas odpravite kar z brodom, ki vas po Savi prepelje na drugo stran. Po cesti je od Brežic in Term Čatež smo oddaljeni približno 4 kilometre. V leta 2007 prenovljenem objektu vas bomo postregli z malico, kosilom in jedmi po naročilu.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Stara gostilna Krulc Gostilna Krulc je najstarejša gostilna v Posavju, saj obstaja od leta 1529. Po ustnem izročilu naj bi v tej gostilni obedoval tudi Matija Gubec, vodja slovensko-hrvaškega kmečkega upora. Gostilna se nahaja v vasi Mostec, le streljaj od Term Čatež, od tam se lahko do nas odpravite kar z brodom, ki vas po Savi prepelje na drugo stran. Po cesti je od Brežic in Term Čatež smo oddaljeni približno 4 kilometre. V leta 2007 prenovljenem objektu vas bomo postregli z malico, kosilom in jedmi po naročilu. /upload/restaurant/stara-gostilna-krulc-dobova.jpg
Mostec 47 8257 Dobova
2 +386 40 519 549 Stara gostilna Krulc

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 240 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Dobra hrana, poceni, juha samo 2 evra in še prijaznega mačka so imeli! :)

| pred 2 mesecema

4

Sicer dobra hrana, a glede na oglaševanje pričakuješ res tisto staro dobro kuhinjo, a je tudi tu okusiti že malo komercializacije.

| pred 3 meseci

5

Prijazna postrežba in odlična hrana. Veliko domačih sestavin oz. iz bližnje okolice. Vse to ob normalnih cenah

Več mnenj