X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Žolnir

  • Krška cesta 4, 8311 Kostanjevica na Krki
  • 13.5 km
  • Odprto

Ponudba

Sezonska ponudba:
domače krvavice s kislim zeljem, sirovi in ajdovi štruklji, hrustljava račka z mlinci,…

O nas

V gostilni Žolnir združujemo vse tisto, kar odlikuje dobre gostilne: domačo in mednarodno kuhinjo ter ponudbo in poznavanje vin. Sprejmemo do 250 gostov, pričakujemo pa vas ob vsakršni priložnosti (izlet, družinska praznovanja,poslovna in poročna kosila,…).

Na voljo tudi 12 dvoposteljnih sob TWC.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Žolnir V gostilni Žolnir združujemo vse tisto, kar odlikuje dobre gostilne: domačo in mednarodno kuhinjo ter ponudbo in poznavanje vin. Sprejmemo do 250 gostov, pričakujemo pa vas ob vsakršni priložnosti (izlet, družinska praznovanja,poslovna in poročna kosila,…).

Na voljo tudi 12 dvoposteljnih sob TWC.
/upload/restaurant/gostisce-zolnir-kostanjevica-na-krki.jpg
Krška cesta 4 8311 Kostanjevica na Krki
+ 386 7 498 71 33 Gostišče Žolnir

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 126 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Odlična gostilna, prijazno osebje in predvsem zelo okusna hrana.

| pred 2 mesecema

5

Gostilna Žolnir je še zmeraj med najboljšimi v teh krajih. Prijeten ambient, kvalitetna sveže pripravljena hrana na sodoben način, zelo prijazna in ustrežljiva postrežba natakarice, cene solidne. Čokoladni mousse je nepozabnega okusa...

| pred enim mesecem

5

Vse je bilo super! Okusna hrana, prijazno osebje! 👍

| pred 7 meseci

5

V gostilni Zolnir je izredno dobro vzdusje in ambient. Osebje je zelo prijazno in strokovno, vsak na svojem podrocju. In nenazadnje, vedno nam postrezejo s svezo pripravljeno hrano , ki je vrhunskega okusa. Nikoli ne pozabijo pa tudi na malenkosti, ki pomenijo veliko. Presenetijo nas z razlicnnimi in okusnimi predjedmi ,ki omamijo vsakega gurmana. Res vse pohvale vsakemu posebej in hvala za kar je ze bilo in kar se bo. Izpostavila pa bi rada se posebno g. Mitjo Stanica,ki ima poseben pristop do nas gostov in mu je to delo res pisano na kozo. Je prijazen ustrezljiv, komunikativen in zelo spreten pri svojem delu. Bravo, bravo.... In seveda vse to je razlog, da sva z mozem za najin porocni dan izbrala prav vaso gostilno in nikoli nama ne bo zal za to. Bilo je nepozabno. Le tako naprej in prijeten pozdrav vsem. Mojca Jeler

| pred 5 meseci

5

Bilo na poroki. Veliko dobre hrane in glede na to, da sta ženin in nevesta še vedno poročena, je bila dobra izbira tudi za njiju.

Več mnenj