X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Oštarija Margareta

  • Cesta 4. julija 22, 8270 Krško
  • 1.1 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Dnevna ponudba

Malice


široki rezanci
Tortelini
Lazanje
Njoki
Pizze
Tortilije
Mesne jedi
Sladice

O nas

Pustite se razvajati ob izbranih dobrotah italijanske in mehiške kuhinje s pridihom domačnosti in naše izvirnosti. Nepozabni trenutki ob pokušanju raznovrstnih dobrot vas bodo prepričali v unikatnost, ki jo lahko zaokrožite z doma pripravljenimi sladicami, katerim se prav nihče ne more upreti.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Oštarija Margareta Pustite se razvajati ob izbranih dobrotah italijanske in mehiške kuhinje s pridihom domačnosti in naše izvirnosti. Nepozabni trenutki ob pokušanju raznovrstnih dobrot vas bodo prepričali v unikatnost, ki jo lahko zaokrožite z doma pripravljenimi sladicami, katerim se prav nihče ne more upreti. /upload/restaurant/ostarija-margareta-krsko.jpg
Cesta 4. julija 22 8270 Krško
2 +386 7 490 50 50 Oštarija Margareta

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 496 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Prijeten ambient, prijazno osebje. Velike porcije. Priporočam

| pred 3 meseci

4

Prijetno vzdušje in prijazno osebje. Izbor hrane je malo preozek, vendar lahko vsak nekaj najde za sebe. Strežejo tudi malice, pekočo hrano in pice, ter brez gluteinsko hrano. Cene so sprejemljive, ne previsoke. Če ste v bližini priporočam obisk.

| pred 5 meseci

5

Prijazno osebje, romantičen lepo urejen lokal z možnostjo vrta - terase. Imajo malice, kosila, pizze in jedi po naročilu. Parkirišče je dovolj veliko in se nahaja pred lokalom ob glavni cesti.

Več mnenj