X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Tri lučke

  • Sremič 23, 8270 Krško
  • 1.8 km
  • €€€
  • Zaprto

O nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km. Zgodba posestva na Sremiču se je začela daljnega leta 1874, ko so prvi lastniki, brežiški grofje Attemsi, na tem mestu zgradili veliko leseno vinsko prešo, ki je bila kasneje razglašena za kulturni spomenik. Več kot 100 let je imelo to posestvo le vlogo prešnice v kateri so stiskali grozdje, po letu 1985 pa je zaživelo kot gostišče »Tri lučke«.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Tri lučke Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km. Zgodba posestva na Sremiču se je začela daljnega leta 1874, ko so prvi lastniki, brežiški grofje Attemsi, na tem mestu zgradili veliko leseno vinsko prešo, ki je bila kasneje razglašena za kulturni spomenik. Več kot 100 let je imelo to posestvo le vlogo prešnice v kateri so stiskali grozdje, po letu 1985 pa je zaživelo kot gostišče »Tri lučke«. /upload/restaurant/tri-lucke-krsko.jpg
Sremič 23 8270 Krško
3 +386 41 300 110 Tri lučke

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 333 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Vrhunec kulinarike ki ga lahko človek doživi,odlična postrežba in osebje.

| pred enim mesecem

5

Zelo prijeten ambient. Hrana vseh vrst, pijaca,sladice...odlicen kraj za kosila,sprostitev, druženja,poroke.in zelo lep razgled.

| pred 2 mesecema

5

Odlično! Hrana 1A, ena boljših kar sem poskusil, ne samo v SLO ampak tudi v srednji Evropi. Delam veliko službenih poti v tujini, ki se pogosto končajo v restavracijah in tale je prav gotovo v mojih top 5 do sedaj.

| pred 2 mesecema

5

Čista 5, Slavko hvala za odličen sprejem in strežbo. Hvala za ves trud okoli nas, vsa družba povsem navdušena in brez besed...z eno besedo VRHUNSKO; vino, hrana, postrežba, ambient, osebje. HVALA😀 Se kmalu vrnemo.

| pred 3 meseci

4

Lep in privlačen ambient... Žal samo paša za oči.... Večerja postrežena za 3....muka za ušesa... Vzdušje kot v manzi... Za prijetno večerjo v dvoje odsvetujem. Nobene nežne glasbene podlage.... Verjetno se še učijo....

Več mnenj