Tončkov dom Lisca

  • Podgorica 36, 8290 Sevnica
  • 60.2 km
  • Odprto

Ponudba

Za okrepčat :

Golaž

Gobova juha

Ješprenj s klobaso

Ješprenj brez mesa

Ajdovi žganci z ocvirki

Dunajski zrezek s pomfrijem

Puranji zrezek na žaru s prilogo


Za prigriznit :

Topli sendvič

Pomfri

Jajčka na oko s šunko


Za posladkat :

Plačinke z nadevom po izbiri

( marelični, jagodni, nuttela, vanilija, gozdni sadeži )

Jurkov praženjak

Jabolčni zavitek


Za pocrkljat :

File posavske postrvi z domačim krompirjem in zelenjavo

( VSAKO SOBOTO IN NEDELJO )


OB PREDHODNI NAJAVI Z VESELJEM SPREJMEMO 

SKUPINE IN ZAKLJUČENE DRUŽBE ALI PA VAM SKUHAMO

NEDELJSKO KOSILO / 041 412 188O nas

Na posavskem biseru, na 948 metrov visoki Lisci stoji Tončkov dom – priljubljena planinska, pohodniška in izletniška postojanka. Dom, ki stoji na razgledni ploščadi na južni strani tik pod vrhom Lisce, je dobil ime po Tončku Čebularju iz Leskovca pri Krškem, ki je bil po drugi svetovni vojni predsednik Planinskega društva Lisca in je vodil izgradnjo doma na Lisci, ki so ga odprli leta 1952.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Prenočišča
WI-FI
Tončkov dom Lisca Na posavskem biseru, na 948 metrov visoki Lisci stoji Tončkov dom – priljubljena planinska, pohodniška in izletniška postojanka. Dom, ki stoji na razgledni ploščadi na južni strani tik pod vrhom Lisce, je dobil ime po Tončku Čebularju iz Leskovca pri Krškem, ki je bil po drugi svetovni vojni predsednik Planinskega društva Lisca in je vodil izgradnjo doma na Lisci, ki so ga odprli leta 1952. /upload/restaurant/tonckov-dom-lisca-sevnica.jpg
Podgorica 36 8290 Sevnica
+386 41 412 188 Tončkov dom Lisca

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 823 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Lisca. Tončkov dom, dom prijaznih ljudi, dobre hrane in hitre postrežbe. Dovolj prostora na zunanjih površinah kakor tudi v notranjosti z urejenimi toaletami. Poskrbljenp je za varnost glede higiene, na voljo razkužila in distanca med klopmi in mizami. Pod domom je travnato igrišče ter nize in klopi za piknike. Ob domu so urejena tudi kurišča. Zelo urejen dom.

| pred enim mesecem

5

Zelo lep razgled iz koče, dobra hrana in prijazno osebje. Lepa tura za kolesarjenje ali pohod, ter za jadralne padalce. Do koče je asfaltna cesta, tako da se da priti z specialko. Splača se iti pogledat.

| pred 2 mesecema

5

V veselje 😂 mi je bilo, da so bili v strežbi gluhonemi, v akciji - pomoč planinskim kočam ! S to akcijo se tudi oni aktivno vključili v skupnost ostalih državljanov Slovenije ! Pohvala organizatorjem in srečno !!! Slavko OGRIZEK upok.učitelj frizerstva. Lep pozdrav 👋!

| pred enim mesecem

5

Odličen ambient. Otroci se lahko igrajo na igrišču ali igralih. Zelo dobra hrana, kljub veliki zasedenosti smo bili hitro postreženi.

| pred enim mesecem

3

Vse lepo, pogrešali smo možnost , da naročimo kaj za pod zob. Kuhinja je bila ob 18.00 zaprta

Več mnenj