Vinski Dvor Deu

  • Malkovec 11, 8295 Tržišče
  • 55.4 km
  • €€

O nas

V družbi vinogradov in zidanic, s širokim razgledom od Trdinovega vrha do Kuma in urejenim prometnim dostopom, je Vinski dvor odlična zgodba za vse, ki želijo doživeti pristnost dolenjske domačnosti, pa naj gre za zaseben, družinski, izletniški ali večdnevni počitniški, izobraževalni, poslovni in kongresni dogodek, sproščen piknik na prostem ali praznovanje rojstnega dne sredi mrzle zime.
Odprti za nedeljska kosila, ostale dni po dogovoru.

Odprti za nedeljska kosila, ostale dni po dogovoru.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Vinski Dvor Deu V družbi vinogradov in zidanic, s širokim razgledom od Trdinovega vrha do Kuma in urejenim prometnim dostopom, je Vinski dvor odlična zgodba za vse, ki želijo doživeti pristnost dolenjske domačnosti, pa naj gre za zaseben, družinski, izletniški ali večdnevni počitniški, izobraževalni, poslovni in kongresni dogodek, sproščen piknik na prostem ali praznovanje rojstnega dne sredi mrzle zime.
Odprti za nedeljska kosila, ostale dni po dogovoru.

Odprti za nedeljska kosila, ostale dni po dogovoru.
/upload/restaurant/vinski-dvor-deu-trzisce.jpg
Malkovec 11 8295 Tržišče
2 +386 40 368 359 Vinski Dvor Deu

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 189 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Odlično, domače, in res za na jesti. Osebje, ambient, lokacija... top.👍 Bravo, vsakemu toplo priporocam.

| pred enim mesecem

5

Prekrasen ambient,super osebje,prijetne sobe in fantastični zajtrk

| pred 10 meseci

5

Enosravno povedano Top..... Postrežba, osebje, hrana, vse bilo tako odlično, da je bilo kar težko zapustiti Dvor. Tako prijazno osebje, ki je zadovoljilo še tako zahtevne goste. Postrežba z nasmehom in s kančkom humorja, nekaj najlepšega. Praznovanje poroke je bilo neverjetno. Lepo poskrbljeno za ženina in nevesto E in J 😉. Če ste iz tega okoliša ali pa tudi ne, imajo tudi prenočišča, tako da vam ni potrebno se voziti 😁. Pohvala tudi njihovi kuhinji, okusi odlični.

| pred enim letom

4

Zelo lepa lokacija na grebenu, kjer na eni stani leži Mirenska dolina, na drugi strani Novomeško-krška kotlina in če vas je več v družbi, lahko preverjate, koliko krajev in hribov poznate. 🤔

| pred 3 meseci

5

Vrhunska hrana, ambient, narava, vinska klet, ljudje, higiena....marsikdo se lahko gre učit...

Več mnenj