Restavracija Villa Andor

  • Vinogradniška pot 9, 6280 Ankaran
  • 79.8 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Restavracija Ville Andor je pravi naslov za vse vrste praznovanj, poroke, poslovna kosila, romantične večerje...
Notranja restavracija sprejme 80 gostov, na terasi pa je prostora še za dodatnih 120 obiskovalcev.
Naša posebnost so jedi z žara, ki jih pripravljamo na našem prenovljenem zunanjem ognjišču (kaminu) na terasi. Na odprtem ognju pripravljamo tako sveže ribe kot tudi sočno meso ter okusno zelenjavo z domačih vrtov.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Restavracija Villa Andor Restavracija Ville Andor je pravi naslov za vse vrste praznovanj, poroke, poslovna kosila, romantične večerje...
Notranja restavracija sprejme 80 gostov, na terasi pa je prostora še za dodatnih 120 obiskovalcev.
Naša posebnost so jedi z žara, ki jih pripravljamo na našem prenovljenem zunanjem ognjišču (kaminu) na terasi. Na odprtem ognju pripravljamo tako sveže ribe kot tudi sočno meso ter okusno zelenjavo z domačih vrtov.
/upload/restaurant/restaurant4f217dcccbd627f.jpg
Vinogradniška pot 9 6280 Ankaran
2 +386 56 155 000 Restavracija Villa Andor

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 641 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Obisk z prijatelji na večerji, hrana je zelo dobra, vendar tudi zelo draga. Lepo vzdušje, natakarji prijazni.

| pred 9 meseci

2

V preteklosti je bila izvrstna resravracija z najlepšo teraso in prelepim pogledom.Ambijent je še vedno najlepši,kvaliteta prehrane pa pod kritiko.Naročil ribjo ploščo za dve osebi...pod kritiko,da ne govorim o škampih, če bi to videla inšpekcija menim da bi reatavracijo zaprli !! Kako lahko hitro pokvarijo odlično lokacijo in negdaj odlično restavracijo.

| pred enim letom

4

Čudovita restavracija z prelepim razgledom na morje. Hrana okusna. Zanimivo mi je bilo to, da nekaj jedi niso imeli na meniju a so jo stregli. Npr. Lignjev ni bilo na meniju a, ko smo vprasali zakaj ne so rekli, da je "samoumevno", da jih imajo saj smo na morju 🤷‍♀️. Stranisce je smrdelo po urinu. Zaposleni pa so bili hitri in niso bili ravno pripravljeni sugerirati oz. rahlo ignorantski. Vseeno pa cudovito mesto za obrok in sprostitev.

| pred enim letom

5

Bivanje v Villi Andor je bilo za naju res čudovito! Imela sva suito z balkonom, ki je zelo prostorna, urejena, čista, s pogledom na morje. Celoten ambient je krasen, sproščujoč, umirjen in romantičen, zato je oddih res popoln. Hotel in okolica sta lepo urejena, v sprednjem delu je zunanja terasa, na kateri igra umirjena glasba, kar doda piko na i, za zabavo pa je poskrbljeno v casinoju, ki se nahaja pod hotelom. Največja pohvala iz najine strani gre osebju in kuhinji. Osebje je izjemno prijazno, simpatično in ustrežljivo, počutila sva se zares dobrodošla, kar nama je zelo pomembno. Hrana pa je enostavno božanska! Imela sva večerjo in zajtrk. Za večerjo sva izbrala več hodov z različnimi dobrotami, čisto vsaka izbrana jed je bila več kot odlična! Ob večerji sva si privoščila tudi njihovo hišno vino (malvazijo in refošk), tudi tukaj pohvale za odličnost in skratka vrhunsko postrežbo skozi celoten večer. Zajtrk je bil nadvse okusen, po dolgem času sva v hotelu pila res dobro kavo, kar nama je zagotovo polepšalo jutro. Najlepša hvala celotni ekipi za gostoljubje in enkratno doživetje. Komaj čakava, da se spet vrneva! Maja in Jan

| pred 10 meseci

5

Bili smo deležni hitre postrežbe in zelo okusne hrane. Ambient je čudovit, cena hrane pa primerljiva s tistimi drugod. Še se bomo vrnili.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: