X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in pizzerija Ražman

  • Gračišče 1, 6272 Gračišče - Koper
  • 136.3 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Degustacija I:
Ogled kleti in razlaga,
Refošk, Malvazija, sladki Muškat, kruh, sir.
Cena: 5€

Degustacija II:
Ogled kleti in razlaga,
Refošk, Malvazija, sladki Muškat, Merlot, Cabernet, oljčno olje,
istrski pršut, panceta, ombolo, oljke, razni siri.
Cena: 9€

Degustacija III:
Ogled kleti in razlaga,
Refošk, Malvazija, sladki Muškat, Merlot, Cabernet, Popetris (rdeča zvrst), oljčno olje,
istrski pršut, panceta, ombolo, oljke, razni siri, fritole - istrske miške,
žganjice (refoškov liker, smrekovec, ruda).
Cena: 14€

O nas

Gostilna in pizzeria Ražman se je razvila iz vaške krčme, sedaj pa nudi bogat izbor jedi in pijač, ki sloni na tradicionalni istrski kuhinji s privdihom letnih časov(sezonske jedi), izpostaviti pa moramo istrski pršut, ovčji sir, sir s tartufi, fuži s tartufi, jurčki na razne načine, rezanci, njoki z divjačino, ombolo, klobase, domač kruh.... ter tudi raznorazne pizze.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna in pizzerija Ražman Gostilna in pizzeria Ražman se je razvila iz vaške krčme, sedaj pa nudi bogat izbor jedi in pijač, ki sloni na tradicionalni istrski kuhinji s privdihom letnih časov(sezonske jedi), izpostaviti pa moramo istrski pršut, ovčji sir, sir s tartufi, fuži s tartufi, jurčki na razne načine, rezanci, njoki z divjačino, ombolo, klobase, domač kruh.... ter tudi raznorazne pizze.
Gračišče 1 6272 Gračišče - Koper
2 +386 5 657 2003 Gostilna in pizzerija Ražman

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 101 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Odlično vino in kulinarika.

| pred 8 meseci

5

Pozdravljeni. To domačijo poznam že več kot 30 let. Pri njih sem najprej začel kupovati domače klobase in panceto(slanino). Imeli so pravi istrski recept na katerega se vedno bolj pozablja. Največja krivda je surovina. No to še vedno kupujem in nekaj let sem tudi vina, katera so na visokem nivoju.To je seveda zasluga lastnika, kateri ima res čut za to in Hvala mu. Tudi kot restavracija se zelo dobro obnese tako da lahko samo priporočam. a moramo osebno doživeti ker vsa priporočila niso vsakemu enaka. Nazdravje in dobro domačijo. Robert.

| pred 4 meseci

5

Prijazno osebje in dobra hrana.

| pred 10 meseci

5

Sicer smo se ustavili samo na kavo, vendar kljub temu postrežba takoj, vhod prijazen za invalide, nasmeh na obrazu natakarice. Cene kave pod povprečjem v Sloveniji. Veliko parkirišče. Nerodno edino prečkanje ceste iz parkirišča do gostilne, ni prehoda za pešce. Toalete čiste in odišavljene.

| pred 11 meseci

5

V lokalu, ki je v družinski lasti boste vselej lepo in kvalitetno postreženi. Ponašajo se z izvrstnim izborom jedi z istrsko šavrinskim pridihom ter vini lastne proizvodnje. Glede na to, da se nahaja blizu glavne ceste, je odlična postaja za tiste, ki potujejo na Hrvaško ali v obratni smeri. Parkirnih mest je več kot dovolj.

Več mnenj